Ferie For Alle - Europas mest solgte campingvogn
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ferie For Alle

Europas mest solgte campingvogn er på plads
Hobby Danmark
25/01-2016 kl. 16:00

At Europas mest solgte campingvogn stiller op til BTs Årets Campingvogn, kan ikke komme som en overraskelse for nogen. Og den model de stiller op med, er fra en så populær serie at fabrikken har svært ved at følge med.

Hobby De Luxe Edition serien er en ny serie til sæson 2016 og er allerede blevet så populær, at det er en af Hobbys mest sælgende serier. Serien har fem modeller der rammer meget bredt. Der er både enkeltsengsvogne, dobbeltsengsvogne og køjevogne. Alle modellerne har faste senge. Og det er selvfølgelig muligt at rede op i siddegrupperne, hvis behovet for ekstra sovepladser skulle opstå.

Designet er moderne og lyst og tiltaler mange unge mennesker. Der er mange gode detaljer, gode indretninger og rigtig god opbevaringsplads. Det er helt igennem en rigtig god campingvogn til en fornuftig pris.

Årets Campingvogn 2016

Prisen Årets Campingvogn uddeles hvert år af BT på Ferie for Alle messen i Herning. Det er en uvildig jury ad campister og fagfolk der tager et grundigt kig på de opstillede campingvogne. Producenterne nominerer selv den campingvogn de mener vil gøre sig bedst i konkurrence.

Da Hobby De Luxe Edition serien er blevet ekstremt populær i både Danmark og resten af Europa, er det naturligt at Hobbys nominerede campingvogn kommer fra netop denne serie. Den nominerede campingvogn i år er Hobby De Luxe Edition 545 KMF.

545 KMF De Luxe Edition er en praktisk indrettet familievogn med faste senge til hele familien. Der er fransk seng lige inden for døren, rummelig siddegruppe i midten med stort køkken lige over for og stort badeværelse med separat brusekabine i bagenden lige ved siden af børnenes køjer. Indretningen er rigtig god til børnefamilien, da børnene kan blive lagt i seng med nem adgang til toilettet og langt nok væk fra døren til at de ikke bliver forstyrret når mor og far går i seng.

Få en masse ekstra når du køber en kampagnevogn

Hobby har til sæson 2016 tre forskellige kampagnevogne. Det er tre meget forskellige campingvogne, så der er absolut en chance for at der er en der passer til jer.

– 495 UL De Luxe – To komfortable enkeltsenge i forenden, køkken og toiletrum i midten. Rummelig rundsiddegruppe i bagenden. Som kampagnevogn leveres denne campingvogn med 1.750 kg. aksel, TV holder, gulvtemperering, sengeudvidelse og udvendigt 230 v/TV stik. Pris: 144.950,- 

– 650 KMFe De Luxe – Campingvognen med det store børneværelse. Her er der et stort børneværelse med køjer og siddegruppe lige inden for døren, rummelig siddegruppe i midten og fransk seng i forenden af campingvognen. I kampagnemodellen leveres denne campingvogn med Alde centralvarme, gulvtemperering, TV holder, TFT panel, City vandtilslutning, udvendigt gasstik og opvejning til 2.200 kg. Pris: kr. 197.950,- 

– 620 CL prestige – Det er den med ¾ siddegruppen. Den store ¾ siddegruppe i forenden af vognen giver plads til mange gæster. Køkkenet er et meget rummeligt vinkelkøkken der fungerer som samtalekøkken sammen med siddegruppen. I forenden er der soveafdeling med to store enkeltsenge. I kampagnemodellen leveres denne campingvogn med Alde centralvarme, gulvtemperering, sengeudvidelse, TV holder og vejet op til 2.200 kg. Pris: kr. 204.950,- 

Måske markedets største udvalg

Hobby har nok markedets bredeste udvalg af helårs campingvogne. De fleste af Hobby campingvogne kan bestilles med Alde centralvarme, og kan uden problemer benyttes året rundt.  Samtidigt har de et flot moderne design og leverer måske markedets flotteste campingvogn med Hobby Premium.

Konkurrence

Hobby er selvfølgelig tilstede på Ferie For Alle i Herning med et bredt udvalg af deres campingvogne. Kig forbi standen og bliv inspireret og fristet. Når I så alligevel er på standen, kan I deltage i konkurrencen om et spaophold på Comwell Kellers Park i Brejning.

I finder Hobby på standnr.: D3250

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start