Lockoutet fra ferien - sommerferien i fare
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ferie 2013: Lockoutet fra ferien

Forårets lockout har bragt sommerferien i fare for mange børnefamilier. Mange familier med yngre børn i skolealderen har været nødsaget til at bruge deres ferie på forskud for selv at passe deres børn under lockouten.
Camping Branchen
03/05-2013 kl. 16:12

Konsekvensen heraf kan være at familien i år kan få et problem med at holde en længere ferie sammen. Måske er der ikke ferie nok tilbage efter lockout'en til at familien kan tage på charterrejse sydpå, som de plejer. Eller måske giver den sparsomme restferie ikke mulighed for hele familien at holde ferie på samme tid.

Men man behøver ikke at blive helt snydt for at holde ferie sammen. Lige i øjeblikket er der masser af feriedrømme hos de danske campingforhandlere. Du kan få alt fra den lille lette campingvogn til to personer, til den store luksusvogn med plads til selv den største familie.

Camping til korte og længere ferier
Når man har en campingvogn, kan denne benyttes til både kortere og længere ferier. Man kan vælge at køre rundt med sin campingvogn, eller man kan lægge den fast på en campingplads i kortere eller længere perioder. De danske campingpladser er mangfoldige, og har rigtigt meget at byde på. Uanset om familien er til stille naturcamping eller til store luksuspladser med legeland og badeland, så findes disse pladser i Danmark.

En campingvogn er ideel f.eks. hvis mor eller far ikke har mulighed for at holde ferien sammen med med familien i hele ferieperioden. Campingvognen kan sættes på en plads ikke for langt fra mor eller fars arbejde. Herfra kan der så køres på arbejde efter behov, og børnene får stadigvæk mulighed for at holde en skøn ferie med masser af sjov, hygge og nærvær. Campingvognen kan også bruges til kortere ferier og lange weekender.

Hvis familien har mulighed for at få et par feriedage sammen i ny og næ hen over sommeren, kan campingvognen spændes på krogen, og familien er straks på vej mod nye spændende oplevelser. Om det er en af Danmarks store forlystelsesparker, daseferie eller noget helt tredie – lad vejr og vind og stemningen afgøre det. En campingvogn giver familien nye muligheder for samvær og oplevelser.

Hvis man ikke har lyst til at køre med campingvognen, kan man finde en campingplads der passer til familiens behov og lægge campingvogn fast der hen over sommeren. Så er det bare at pakke weekendtasken starte bilen og af sted. Det hele er klart når du kommer frem.

Udvalget er stort og mulighederne mange
Når man har fundet den vogn man gerne vil have, er der mange muligheder for at gøre ferien ekstra komfortabel. Ferieboligen kan udvides med alt fra fortelt og anneks til markiser m.m.. Hvis man synes, det er bøvlet at skulle skubbe rundt med campingvognen på en campingplads, kan man altid få monteret en mover til at gøre det hårde arbejde for en.

 Man kommer ikke til at fryse selvom vejret ikke lige skulle arte sig. Næsten alle nyere campingvognen har indbygget varmeanlæg, og hvis det bliver for varmt, kan man altid få monteret en aircondition. Mulighederne er mange, og man kan få det som man gerne vil have det.

En campingvogn kan være en god løsning på sommerens behov for en fleksible ferieform. Men ud over det

skal man jo også tænke på, at man har erhvervet familiens mobile feriebolig til mange år fremover. Hvem ved, til næste år kan det være at turen går til sydens sommer, sol og varme. Med en campingvogn er alt muligt.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start