Fendt - Når kun det bedste er godt nok - Sæson 2014
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fendt campingvogn

Når kun det bedste er godt nok
Campex ApS
19/09-2013 kl. 08:45

Igennem flere årtier har Fendt været kendt for at bygge campingvogne af den ypperste kvalitet og på ingen måde at gå på kompromis med kvaliteten. Det var tilfældet i 1963 da produktionen startede og det er stadigvæk tilfældet i dag. En Fendt campingvogn er ægte håndværk, og ikke ’samlebåndsarbejde’. Der bliver kælet for hver en liste, sammenføjning og hver en skrue der skrues i.

Køb Fendt campingvogne her.

Til sæson 2014 kommer der selvfølgelig et bredt sortiment af Fendt campingvogne til de danske Fendt forhandlere. Der er dog et par modeller man skal være ekstra opmærksom på, da de fås som kampagnemodeller til en rigtig god pris.

Tendenza – Den nye bestseller

Fendt Tendenza skabte meget opmærksomhed da den kom frem for nogle år siden. Det var en campingvogn der designmæssigt delte vandene. Enten brød man sig på ingen måde om den, eller man syntes at den var smart, moderne og nytænkende.

Fendt Tendenza er nu gået ind i sin 2. generation og er klar til at blive den nye trendsetter. Den er blevet totalt redesignet både udvendigt og indvendigt. Den er elegant, stilfuld, klassisk og meget moderne på samme tid. Farverne er flot afstemt og Tendenza er selvfølgelig spækket med lækre detaljer. Bare for at nævne et par stykker, kan det nævnes at i enkeltsengsvognene er der kommet nye flotte nakkestøtter, der matcher de nye kunstlæder sengekanter, nyt LED lys, bedre greb og hængsler, hvide aluminiumsfælge og lækkert nyt udvendigt design.

Årets kampagnevogn i Tendenza serien er Fendt Tendenza 465 SFB. En flot vogn med fransk seng, og toiletrum i fronten, køkken i midten og stor rundsiddegruppe i bagenden af vognen.

Fendt Tendenza 465 SFB er med sin forholdsvis kompakte størrelse og en vægt i køreklar stand på 1294 kg, et rigtig godt bud på campingvognen til det kvalitetsbevidst par der ønsker at være trendy. Prisen for Fendt Tendenza 465 SFB er fra kr. 164.950.- .

Bianco – Den perfekte rejsepartner

Bianco er – ligesom alle andre Fendt-modeller – campingvogne i topklasse. De tilbyder den perfekte blanding af luksus, komfort og en aktiv livsstil. Det er lette rejsevogne til den aktive campist, der samtidig gerne vil have Fendts genkendelige kvalitet hele vejen og i en hver detalje.   Der er sket store ændringer i det indvendige design til sæson 2014. Der er kommet ny trædekor, nye tekstiler, nye metalgreb og nye lamper.

Årets kampagnevogn i Bianco serien, Fendt Bianco 515 SG, er spækket med komfortudstyr. Her får man alt fra elektrisk gulvtemperering, gulvtæppe, sengeudvidelse, TV-holder og meget mere. Samtidigt er den vejet op til 1.700 kg, så det er intet problem at pakke selv til en lang ferie. Prisen på denne kampagnevogn er: kr. 172.950.-

Opal – Den moderne overklassevogn

Med en Opal får du en af de nyeste Fendt-modeller og virkelig en campingvogn, der er moderne og tidssvarende. Både hvad angår design og selve udstyret. Den er designet med fremtiden for øje, og du får en model med lutter gode materialer og udstyret med den allernyeste teknologi.

Til sæson 2014 har Opalserien bibeholdt sit flotte indvendige design. Dog er den blevet forfinet på en række områder. Der er kommet massive “træ”-kanter i køkkenet, nye afstemte spots og bedre hjørnebelysning. Møblerne er selvfølgelig holdt i Fendts høje kvalitet.

Fendt Opal 560 SRF er Fendts kampagnevogn i Opalserien. Her får man virkelig luksus for alle pengene. Ud over den luksus som Opalserien er leveret med som standard, får man her også læderstue, elektrisk gulvtemperering og TV-holder.

Opal 560 SRF er en meget populær indretning med fransk dobbeltseng og toiletrum i forenden af vognen. I midten er der stort vinkelkøkken med masser af skabsplads, og i bagenden er den store 3/4 rundsiddegruppe. Prisen for denne kampagnevogn er kr. 214.950.-.

Når du anskaffer dig en Fendt campingvogn, køber du en campingvogn af den bedste kvalitet, der vil være din feriepartner i mange år fremover. Som alt andet godt håndværk, er Fendt næsten umulig at slide op.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start