FC Nordsjælland skal køre Opel - officiel bilpartner
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

FC Nordsjælland skal køre Opel

Opel bliver officiel bilpartner for superligaklubben FC Nordsjælland
Opel
26/08-2013 kl. 10:00

FC Nordsjælland og Opel Danmark har indgået aftale om, at Opel bliver officiel bilpartner for superligaholdets spillere og administration. Aftalen indebærer, at alle spillere og medarbejdere med bilordning som en del af kontrakten får mulighed for at vælge Opel som firmabil. På bruttolisten står modellerne ADAM, Astra, Zafira Tourer og Insignia.

FC Nordsjællands bestyrelsesformand Allan K. Pedersen er endog meget tilfreds med aftalen.

”Det er meget vigtigt for os, når vi indgår den slags officielle partnerskaber, at vi gør det med brands, der matcher FC Nordsjællands værdier og energi. Opel er et mærke, der står for positive værdier og glæde, og så går de ikke på kompromis med den måde, de ønsker at gøre tingene. Det er et stærkt signal for os, at Opel ønsker at være en del af vores netværk, og jeg rigtig glad for aftalen, der har stor værdi for FC Nordsjælland, ” siger Allan K. Pedersen.

Hos Opel Danmark glæder adm. direktør Thomas Bruun sig også over aftalen, der skal give sit bidrag til at gøre opmærksom på de mange nyheder, Opel har lanceret de seneste år.

”Vi er rigtig glade for aftalen med FC Nordsjælland, der er en succesfuld klub, som har budt på mange positive overraskelser. På flere måder svarer FC Nordsjællands udvikling til den udvikling, Opel har gennemgået de seneste år. Og vi har begge ambitioner om at udvikle os og væres bedst på vores områder, ” siger Thomas Bruun.

Aftalen mellem FC Nordsjælland og Opel Danmark betyder, at Opel skilte vil kunne ses på stadion i forbindelse med FC Nordsjællands Superliga-kampe, i kampprogrammer og på klubbens hjemmeside.

Foto:
Bestyrelsesformand Allan K. Pedersen, FC Nordsjælland (tv), træner Kasper Hjulmand og adm. direktør Thomas Bruun, Opel Danmark (th) har indgået en tre årig aftale, der gør Opel til bilpartner for den nordsjællandske Superliga-klub.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start