Toyota - Få mindst 50.000 kr. for din gamle bil
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Få mindst 50.000 kr.

Få mindst 50.000 kr. for din gamle bil hos Toyota
Toyota
02/01-2014 kl. 09:30

Med en indbytningspris på din gamle bil på minimum 50.000 kr., hvis du køber en ny Toyota Aygo Black&White, tager Toyota i den grad hul på det nye år med et brag. Det sker, når verdens største bilproducent inviterer til åbent hus i første weekend i det nye år.

Røgen efter den sidste nytårsraket har knap nok lagt sig, før Toyota inviterer til et brag af et åbent hus med ekstremt stærke og attraktive tilbud. Man kan bl.a. få mindst 50.000 kr. for sin gamle bil uanset stand – bare den er indregistreret på hvide nummerplader og kan køre – hvis man køber den rappe og voldsomt populære Toyota Aygo i en såkaldt Black&White-udgave.

Toyota Aygo Black&White er som standard spækket med lækkert udstyr som bl.a. aircondition, LED-kørelys, mørktonede bageste sideruder og bagruder, tågeforlygter, fjernbetjent centrallås, lædergearknop, læderrat, smart omdrejningstæller, musikanlæg med Bluetooth® til trådløs streaming af musik og håndfri mobilsnak, sort metallakeret tag og flotte 14” alufælge.

Normalprisen for Aygo med alt dette udstyr er 139.995 kr., men med mindst 50.000 kr. i bytte for sin gamle bil lander prisen for Aygo Black&White på kun 89.995 kr.

Som den næstmest solgte bilmodel i Danmark i 2013 – og den mest solgte bilmodel i Danmark af alle siden 2005 – har danskerne virkelig taget Toyota Aygo til sig. Flere og flere nyder altså godt af den attraktive bils gennemsnitlige brændstoføkonomi på 23,3 km/l ved blandet kørsel og helt op til 26,3 km/l ved landevejskørsel. Det betyder, at man kan nøjes med en halvårlig grøn ejerafgift på beskedne 290 kr.

Toyota banker fortsat bankerne

Toyota har meget mere på nytårsprogrammet end det fristende Aygo-tilbud.
Finansieringsselskabet Toyota Finans er nemlig klar til fortsat at banke bankerne. Det gør de ved – i anledning af åbent hus – at tilbyde en attraktiv rente fra 1,95 procent ved købet af en fabriksny Toyota med 20 procent i udbetaling. Men du kan også få finansieret en helt ny Toyota helt uden udbetaling. På den måde kan du blive ekstra godt kørende allerede fra begyndelsen af det nye år.

Et andet særligt fristende tilbud er Toyota Yaris Comfort, der som standard bl.a. er udstyret med en 6,1” stor og trykfølsom skærm med det banebrydende multimediesystem Toyota Touch, bakkamera og aircondition. Yaris Comfort fås udelukkende med benzinmotor og manuelt gear fra 144.494 kr.

Hertil kan man for kun 6.000 kr. tilkøbe en såkaldt Style-pakke, der gør Yaris’en endnu skarpere at se på med bl.a. tågeforlygter, kromsidespejle, sidekromlister, 15” alufælge, LED-baglygter og mørktonede ruder. Ekstraudstyret i Style-pakken har en værdi på næsten 20.000 kr., så man sparer altså knap 14.000 kr.

Og for at det ikke skulle være nok, deltager alle, der kigger forbi en autoriseret Toyota-forhandler i åbent hus-weekenden og prøvekører en ny Toyota, i konkurrencen om at vinde en boblende oplevelse i form af en brunch for to med mousserende vin til en værdi af 299 kr. Så skulle der vist være argumenter nok for at kigge forbi Toyota i årets første weekend.

Del med en ven

0 personer snakker om “Få mindst 50.000 kr.

  1. Peugeot 107 Champion Air til 74.990,- kr. med: Aircondition, Elruder for, 2 Isofix beslag, Tågelygter for, Radio/CD, Omdrejningstæller, Splitbagsæde, Metallak og Fjernbetjent centrallås.
    Så fås den vel heller ikke billigere. Måske kan man få 5.000,- kr. for ens gamle spand og for mig så virker metallak som om man ikke nøjes med en hvid bil (og sort top).

    Januar 2014

  2. Den nye Aygo er jo også lig på trapperne , så de skal vel have lageret tømt inden.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start