Toyota - Få mindst 25.000 kr. for din gamle bil
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Få mindst 25.000 kr.

For din gamle bil hos Toyota
Toyota
13/11-2014 kl. 11:45

Toyota gør det nu endnu mere attraktivt at blive ejer af en af Danmarks mest populære biler Toyota AYGO. Det er nemlig resten af året muligt at få minimum 25.000 kr. for sin gamle bil, hvis man køber en ny Toyota AYGO x-touch.

Den nye Toyota AYGO udmærker sig her få måneder efter introduktionen som en af de mest solgte biler i Danmark. Nu bliver det muligt for endnu flere at blive godt kørende.

Man kan nemlig resten af året få mindst 25.000 kr. for sin gamle bil uanset mærke og stand – bare den er indregistreret på hvide nummerplader og kan køre – hvis man køber den skarpt designede nye Toyota AYGO i den såkaldte x-touch-udgave.

Toyota AYGO x-touch har standardudstyr, der normalt kun findes i dyrere biler, som fx aircondition, multimediesystem med 7” touch skærm, bakkamera og Bluetooth® til trådløs streaming af musik og håndfri mobilsnak samt meget mere. Den vejledende udsalgspris for AYGO x-touch er 129.995 kr.

AYGO er den mest solgte mikrobil i Danmark nogensinde, og den helt nye udgave skiller sig ud både med et opsigtsvækkende design og med muligheden for let at sætte sit helt eget personlige præg udvendigt såvel som indvendigt gennem forskellige designpakker.

Derudover udmærker den nye AYGO sig med ekstra lave driftsomkostninger. Man kan bl.a. i gennemsnit køre 26,3 km/l ved blandet kørsel, hvilket samtidig betyder, at den halvårlige ejerafgift lander på 290 kr.

Samtidig er Toyotas eget finansieringsselskab Toyota Finans slet ikke færdig med at banke bankerne og tilbyder fortsat favorabel finansiering. Det er således muligt resten af året at få finansieret sin fabriksnye AYGO for en attraktiv rente fra 1,95 procent, ligesom man også kan vælge finansiering helt uden udbetaling.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start