Enlig mor får gratis bil - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Enlig mor får gratis bil

Charlotte fortjener en Volkswagen
VW Danmark
18/10-2010 kl. 21:30

Siden september har man under mottoet “Alle fortjener en Volkswagen” kunne nominere en ven på Facebook til at få en Volkswagen gratis i 3 år. Nu er vinderen fundet og en overrasket Charlotte Højkjær (33) fra Hvidovre har netop modtaget en Passat Variant af hendes bror Jesper, der havde nomineret hende.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det ikke. Charlotte har netop modtaget en bil, der står gratis til rådighed de næste 3 år.

Charlotte modtog hendes bror Jesper, der var ophavsmanden til nomineringen og derfor den egentlige giver af bilen, med et kæmpe knus. Charlotte er enlig mor til to drenge, Villads (1) og Mathias (5) og lider desuden af en behandlingskrævende bindevævssygdom og pendler derfor til Rigshospitalet flere gange om ugen – pt med bussen. Så det er en værdigt trængende kandidat, som brugerne på Facebook har stemt helt til tops. Charlotte fik i alt 2720 stemmer af Facebook-brugerne og Charlottes historie er da også medrivende. Hendes bror Jesper beretter bl.a.:

“Som alene-mor med to små børn, daglige indkøb og ture til hospitalet i både Hvidovre, Gentofte og København har hun brug for at få lidt hjælp i hverdagen. En bil ville hjælpe med at få hverdagen til at hænge sammen og få hende til at slappe mere af, så hun kan pleje sig selv og sine sygdomme, og have mere kvalitetstid sammen med hendes dejlige børn.”

Volkswagen skrev i konkurrenceoplægget, at man ville vælge den mest originale nominering, som vinder af bilen. Ulrik Drejsig, marketingchef og idémanden bag kampagnen: “Vi er meget glade for den kæmpeinteresse, den her konkurrence har fået og vi vil gerne takke de tusindvis af mennesker, der har engageret sig i projektet, har skrevet skæve og fantastiske nomineringer om hvorfor netop deres facebook-ven fortjener en Volkswagen”. Alligevel understreger han, at der ikke var tvivl om, at det var Charlotte, der skulle vinde en bil. “Det er åbenlyst ikke den sjove historie, som jeg egentlig havde forventet ville få de fleste stemmer på Facebook. Derimod handler Charlottes historie om et menneske, der virkelig har brug for en hjælpende hånd. Den vil vi gerne række ud, og det er der et hav af mennesker på Facebook, der også gerne har villet. Jeg er glad for at kunne hjælpe en lille smule. Jeg ved godt at en ny bil ikke ændrer Charlottes liv med et trylleslag, men det gør det lettere. Det handler om ansvarlighed.”

Se alle nomineringer på: http://www.facebook.com/volkswagendk

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start