Endnu mere KIA for pengene med ny registreringsafgift
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Endnu mere KIA for pengene med ny registreringsafgift

I forbindelse med den netop vedtaget finanslov er afgifterne på biler blevet ændret fra i dag den 20. november. Dette medfører en prisnedsættelse på flere af KIA’s modeller.
KIA Motors Danmark
28/11-2015 kl. 13:00

Vi (KIA) glæder os derfor over at du med den nye registreringsafgift kan få endnu mere KIA for pengene.

Vi er i øjeblikket i fuld gang med at beregne hvad den nye afgift betyder for priserne på en KIA, men allerede nu kan vi fortælle at den anmelderroste KIA cee’d vil falde i pris.

Eksempelvis vil du spare kr. 4.429,- i afgift på den rummelige KIA cee’d 1,4 Style Plus Clim som kommer til at koste kr. 210.568,-

Eller hvad med at opgradere til den sporty og højudstyret KIA cee’d SW GT-Line med den helt nye 1.0 Turbo motor (120 HK) hvor du sparer kr. 12.486,- i afgift så den nu kun koster kr. 272.513,-

Derved er det nu muligt at få langt mere udstyr for pengene og skabe en større køreglæde og komfort eller udnytte prisnedsættelsen til at nyde godt at den lavere frapris på fx den helt nye 1.0 turbo motor.

Den nye finanslov sikrer samtidig, at KIA kan fastholde de attraktive priser på Picanto og Rio, og dermed forsat tilbyde kunderne rigtig meget bil for pengene.

De nye priser er gældende allerede fra i dag. Derfor kan du allerede fra i dag glæde dig over, at en veludstyret familiebil som den nye KIA cee’d er blevet økonomisk mere attraktiv.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start