Volkswagen Polo - En vinder bliver endnu skarpere
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

En vinder bliver endnu skarpere

Volkswagen skarpsliber Polo-programmet prismæssigt
Volkswagen
20/03-2012 kl. 15:45

Volkswagen skarpsliber Polo-programmet prismæssigt og højner samtidig udstyret

Polo fås nu til under 139.000 kr.

Volkswagens Polo er en af de mest succesfulde biler til dato. Polo har høstet roser både som Årets bil i Danmark og som Årets bil i

Europa. Den er blevet rost for sin innovative teknolog, for sine brændstofbesparende motorer og sine køreegenskaber. Nu gør Volkswagen Polo endnu mere attraktiv, med sænkede priser og mere udstyr.

Polo – et spørgsmål om principper

Om man vægter køredynamik eller brændstoføkonomi højest, er der en Polo til alle. Fra den hidsige Polo GTI der når 100 km/h på 6,9 sekunder til den økonomiske Polo BlueMotion, der med 30,3 km/l har sat ny standard for brændstofbesparende opførsel i sin klasse. Fælles er dog, at Volkswagen nu tilfører mere udstyr til hele Polo-modelprogrammet eller sænket prisen på Polo. Og i nogle tilfælde begge dele.

Polo er, trods sin beskedne størrelse lige så velvoksen en Volkswagen som klassikeren Golf. Seneste model af Polo har da også fået kælenavnet mini-Golf. Og det er ikke uden grund. Faktisk er der masser af gode grunde til det. I Polo får man nemlig alle de klassiske Volkswagen-dyder: innovativ teknologi, høj kvalitet og pålidelige køreegenskaber er i enhver Polo gjort tilgængelig til priser, som nu gøres endnu mere attraktive. Nogle kalder det gennemtænkt, demokratisk og pålideligt. Volkswagen kalder det

PoloPrincippet. Et princip, der i al enkelhed går ud på, at den bedste kvalitet, udvikling og innovation skal gøres tilgængelig for alle.

Skarpsleben, elitær, opnåelig

Polo handler ikke om at nøjes, men om at få det bedste. Med Polo går man ikke ned på udstyr, blot ned i størrelse. Det er tilvalgt minimalisme med maksimale tilvalgsmuligheder. Volkswagen har justeret priserne på hele Polo-familien, der nu tilbydes fra 138.996 kr. Det er en reel prissænkning på  14.800 kr. på indstigningsmodellen med 60 hk, 3 døre og i udstyrsniveauet Trendline.

På de øvrige Trendline-versioner har man tilføjet nye motorer: en 70 hk med BlueMotion Technology og en TSI-motor med 90 hk er kommet til. På de tre-dørs versioner er der tiføjet easy-entry til standardudstyret og prisen er sat ned til hhv. 153.495 kr. (70 hk) og 164.997 kr. (90 hk). 

På Polo BlueMotion, der med sine gennemsnitlige 30,3 km/l er Volkswagens absolutte sparegris har man sænket prisen til 173.997 kr., det er reelt blevet  11.800 kr. billigere at køre langt på literen.

Til Polo Comfortline 90hk TSI/TDI  får man nu fem døre uden merpris. Samtidig har Volkswagen tilføjet læderrat, læderbeklædt geraknob og håndbremsegreb samt skuffe under passagersædet til standardudstyret.

Samme greb har man lavet på Polo Highline med hhv. 105hk TSI/TDI og 90hk TDI/TSI. Disse tilbydes nu i fem-dørs varianter, og til en nedjusteret pris, der er reduceret med minimum 12.400 på Polo Highline. Udover det omfattende Highline-udstyr får man til Polo Highline nu også multifunktions læderrat, parkeringssensor bagtil og tågeforlygter med kurvelys føjet til udstyret.

Polo GTI tilbydes stadig i tre- og fem-dørs versionen, men prisen er på begge sænket med 10.000 kr., så man nu kan få den hurtigste Polo inklusiv Volkswagens 7-trins DSG-gear fra 319.995 kr.

Samme ændring er foretaget på Polo-familiens yngste medlem. Polo Cross er blevet 10.000 kr. mere attraktiv, både i diesel- og benzinudgaven og starter nu fra 221.995 kr. Polo Cross fås til de nye priser, så længe den er på lager.

Hele det nyslebne Polo-program kan ses på volkswagen.dk/polo

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start