Fiat Panda Classic - En legendarisk bil takker af
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

En legendarisk bil takker af

De sidste Panda Classic sælges uhørt billigt
Fiat
29/10-2012 kl. 12:15

Nu er det muligt at blive ejer af en ny bil til en uhørt lav pris, for Fiat sælger de sidste Panda Classic for kun 69.990 kr. God komfort, masser af udstyr og sund brændstoføkonomi til en pris, som er umulig at slå.

Nu kan danskerne købe en af de mest populære biler i Europa til utrolig lav pris, for Fiat sælger de sidste Panda Classic på det danske marked for kun 69.990 kr. Fiat Panda Classic er velkørende, komfortabel og rummelig, så man får rigtig meget bil for meget få penge.

”Fiat Panda Classic har, siden den blev introduceret i 2004, været en af de mest eftertragtede minibiler på det danske marked, så vi vil gerne tage afsked med manér, inden bilen udgår ved årsskiftet. Med en pris på kun 69.990 kr. er den lille klassiker nu Danmarks billigste bil, så endnu flere danskere har nu mulighed for at købe en af de mest rummelige og gennemtestede minibiler på markedet” fortæller Steffen Holm, pressechef i Fiat Group Automobiles Denmark A/S.

Fiat Panda Classic er ideel som bybil, fordi dualdrive city servostyringen gør det nemt at manøvrere bilen rundt. Med sine fem døre og forbløffende rummelighed opfylder bilen også mange børnefamiliers behov for komfort og let adgang til bagsæderne.

”Panda Classic har den seneste opdatering af vores 1.2 69 hk motor, som kører helt op til 20,8 km/l ved blandet kørsel. Derudover er det Panda, som vi kender den; driftsikker og letkørt,” fortæller Steffen Holm, pressechef i Fiat Group Automobiles Denmark A/S.

Udover den almindelige Fiat Panda Classic sælges de sidste Fiat Panda Classic+ for en merpris på kun kr. 10.000, og de har aircondition og fjernbetjent centrallås som standardudstyr.

Standardudstyr Fiat Panda Classic:

* 5 døre

* 6 airbags

* ESP med Hill-Holder

* Elruder for

* Centrallås

* Højdejusterbart rat

* Dualdrive city servostyring

* Komplet instrumentering med omdrejningstæller og tripcomputer

* Nød-reservehjul

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start