Audi - Audi RS 4 Avant Nogaro selection
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

En hyldest til en moderne klassiker

Audi RS 4 Avant Nogaro selection
Audi
05/02-2014 kl. 13:30

For 20 år siden fik Audi Avant RS2, grundlæggeren af den dynamiske RS-familie, sin debut – og nu lancerer Audi en specialversion af den aktuelle model. RS 4 Avant Nogaro selection får verdenspremiere på biludstillingen i Geneve med nogaroblå lakering og eksklusivt udstyr.

Den specialfremstillede lak i nogaroblå perleeffekt er det stærkeste optiske signal på jubilæumsmodellen og samtidig en henvisning til RS2. Rammen og indsatsen på singleframe-grillen samt rudeskaktlisterne er lakeret i sort højglans, mens tagrælingen er lakeret i mat sort. RS-sportsudstødningssystemet afsluttes med to ovale afgangsrør i sort højglans.

450 hk: højomdrejningstal-V8'eren

Under motorhjelmen på Audi RS 4 Avant Nogaro selection arbejder en højtomdrejende V8-sugemotor med en slagvolumen på 4.163 cm3. 4.2 FSI-motoren leverer sine 450 hk (331 kW) ved 8.250 omdr./min., og det maksimale drejningsmoment på 430 Nm står til rådighed mellem 4.000 og 6.000 omdr./min. Med den velklingende, 8-cylindrede motor accelererer jubilæumsmodellen fra 0-100 km/t på 4,7 sek., og tophastigheden er elektronisk begrænset til 280 km/t. Ved blandet kørsel kører den 9,3 km/l, hvilket svarer til en CO2-emission på 249 g pr. km.

Med sin høje virkningsgrad og den høje udveksling i det øverste gear er den standardmonterede 7-trins S tronic-gearkasse med til at øge effektiviteten. Føreren kan lade den lynhurtigt skiftende dobbeltkoblingsgearkasse arbejde automatisk eller betjene den manuelt med gearvælgeren eller med skiftekontakterne ved rattet.

Jubilæumsmodellen kommer på markedet til foråret.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start