Magacin - Elbilerne ruller lydløst ud i Odense
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Elbilerne ruller lydløst ud i Odense

De første af i alt 100 Renault Zoe elbiler er allerede nu på vej ud på kommunens gader og veje. Man kan ikke høre dem, men med 100 styks bliver elbilerne meget synlige.
Renault Danmark
24/09-2015 kl. 14:03

Et fremsynet byråd i Odense vedtog i september 2014 at begynde omstillingen af kommunens bilflåde fra traditionelle diesel og benzinbiler til elbiler. Og nu er omstillingen i fuld gang. De første af i alt 100 Renault Zoe elbiler er allerede leveret fra Autohuset Vestergaard i Odense

Da Odense Kommune skulle vælge mellem de efterhånden mange forskellige elbiler, der findes på markedet, blev der lagt vægt på kriterier som ergonomi og kvalitet. I forbindelse med afprøvningen havde hjemmeplejepersonalet særligt fokus på ind- og udstigningsforhold, da de stiger ind og ud af bilerne mange gange i løbet af dagen, men der blev også lagt vægt på siddekomfort og udsyn.

Men udover det så har elbilerne jo en anden åbenlys gevinst. Elbiler udleder hverken partikler, CO2 eller støj når de kører. Dermed er elbiler en stor gevinst for både sundhed og miljø i lokalområdet.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start