Toyota Aygo for kun 824 kr. om måneden - Ekstra lave renter hos Toyota
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ekstra lave jubilæumsrenter hos Toyota

Som en jubilæumsgave skruer den japanske bilgigant derfor renten helt i bund til 2,95 procent.
Toyota
13/04-2012 kl. 13:45

Der er mange måder at fejre et ti-års jubilæum på. Hos Toyotas finansieringsselskab Toyota Financial Services har man valgt at lade det komme alle, der ønsker at få finansieret en bil fra en autoriseret Toyota-forhandler, til gode.

Toyota Financial Services, der så sent som i februar blev kåret til at tilbyde Danmarks bedste billån af forbrugermagasinet TÆNK Penge, skruer nemlig renten yderligere ned, så man kan få finansieret sin fabriksnye Toyota fra kun 2,95 procent.

”Vores finansieringsselskab er i forvejen kendt for at tilbyde den ubetinget bedste finansiering af biler. Men vi synes, at det skulle være endnu mere attraktivt her i jubilæumsmåneden april, og renten på under tre procent betyder faktisk, at man fx kan finansiere en Toyota Aygo for kun 824 kr. om måneden. Det fås ikke billigere andre steder,” siger pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark A/S.

Den attraktive rente gælder ikke kun fabriksnye biler. Faktisk kan man ved købet af en op til to år gammel Toyota benytte sig af den lave rente på 2,95 procent – endda allerede ved en udbetaling på 10 procent. Endnu ældre biler kan også finansieres hos din autoriserede Toyota-forhandler.

Men man skal være hurtig, for rentekampagnen fra Toyota Financial Services løber kun jubilæumsmåneden april ud. Til gengæld har man altså muligheden for at gøre en ekstra god og hurtig forårshandel.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start