Toyota Yaris - Komforten er helt i top
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ekstra komfort til Toyota Yaris

Komforten er helt i top i Toyotas populære Yaris
Toyota
01/10-2013 kl. 13:30

Komforten er helt i top i Toyotas populære Yaris, der i fjor blev den mest solgte i sin klasse i Danmark. Alligevel gør Toyota det nu muligt at højne komforten yderligere ved at tilbyde en komfortpakke bestående af multimediesystemet Toyota Touch og aircondition for beskedne 6.000 kr. Det er langt under halv pris.

Toyota sætter en ære i høj komfort i sine biler, og den populære Yaris er ingen undtagelse. Den japanske bilgigant gør det derfor muligt at øge komforten yderligere med en attraktiv komfortpakke til en særdeles skarp pris.

Pakken består bl.a. af det banebrydende multimediesystem Toyota Touch, der er en indbygget 6,1” stor trykfølsom skærm. Her kan man bl.a. streame musikken fra sin iPod eller mobiltelefon og tale håndfrit, ligesom også bilens kørecomputer viser informationer om brændstofforbrug og gennemsnitsfart på den store skærm.

Toyota Touch kommer som standard med bakkamera og kan opgraderes til Toyota Touch & Go, som indeholder både integreret navigation, sms-modtagelse og mulighed for at søge i hele Googles database efter interessepunkter via sin kompatible smartphone på den trykfølsomme skærm i bilen.

Dugfri ruder med aircondition
Udover Toyota Touch multimediesystemet består den nye komfortpakke til Yaris også af aircondition. Med aircondition i bilen sikrer man fx dugfri ruder i de kølige efterårs- og vintermåneder og en svalende kabine, når solen trænger sig lidt for voldsomt på i sommermånederne.

Den attraktive komfortpakke koster beskedne 6.000 kr. mod en normalpris for komfortudstyret på 16.000 kr. Det er altså langt under halv pris.

Komfortpakken kan udelukkende tilkøbes benzinudgaverne af Yaris med manuelt gear. De får med komfortpakken tilnavnet Yaris Comfort og fås fra 144.494 kr.

Toyota Yaris blev i 2000 kåret til årets bil i Europa og kom forrige år i en helt ny generation, som har fulgt op på alle de værdier, der i flere år har gjort Yaris til et af de mest attraktive køb i den næstmindste bilklasse.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start