Tests bekræfter effektiviteten af PSA´s SCR-teknologi
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Effektiviteten af SCR-teknologi bekræftet

PSA Peugeot Citroën glæder sig over de resultater, som Peugeot 208 og Peugeot 508 har opnået i tests, der blev gennemført af det franske Ministerium for Økologi, Bæredygtig udvikling og Energi. Testene viser, at modellerne overholder reglerne og fuldt ud lever op til de homologerede data.
Peugeot Danmark
19/01-2016 kl. 09:00

Disse resultater bekræfter effektiviteten af det unikke BlueHDi efterbehandlingssystem, hvor partikelfilter-teknologien er kombineret med en SCR katalysator (Selective catalytic reduction), hvilket sammen med brugen af Ad Blue reducerer udledningen af NOx med 90 % og bringer det på niveau med benzinbilers NOx-udledning. Samtidig bevarer dieselmotorerne deres fordel af 15 % lavere brændstofforbrug og 20 % større brændstofeffektivitet. BlueHDi er anerkendt i branchen og af eksterne observatører som værende det mest effektive system til behandling af NOx-emissioner.

Da man hos PSA Peugeot Citroën tidligt var overbevist om SCR-teknologiens potentiale, har man udviklet og investeret i teknologien, så den var klar til anvendelse allerede i slutningen af 2013, to år før Euro 6 blev et lovkrav. Systemet blev efterfølgende gradvist standard på alle Euro 6 dieselmodeller. Udviklingen af SCR-teknologien repræsenterer en investering på flere hundrede millioner euro, og PSA Peugeot Citroën har indgivet mere end 100 patenter på BlueHDi-teknologien, som stadig undergår teknologisk udvikling med henblik på at optimere både performance og omkostninger, inden de nye Euro 6.2 normer træder i kraft i 2017.

PSA Peugeot Citroën afventer således med sindsro den næste bølge af testresultater, da man har fuld tillid til SCR-teknologien.

PSA Peugeot Citroën er i øjeblikket i gang med at udvikle anden generation af el-biler og en ny generation af plug-in benzinhybrider, som forventes lanceret i 2019.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start