EcoFLEX version af Opel Vivaro - Forbedret økonomi
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

ecoFLEX version af Opel Vivaro

Forbedret økonomi i Opel Vivaro med ny ecoFLEX version
Opel
10/08-2011 kl. 14:30

Opel Vivaro kommer nu i en ecoFLEX version, der står for optimal brændstoføkonomi og lavt CO2 udslip. Priser er kun 1270 kr. over den almindelige version, og det er tjent hjem på lavere ejerafgift efter blot to år.

Opel Vivaro kommer nu som ecoFLEX, der står for forbedret brændstoføkonomi og lavere CO2 udslip. Introduktionen af ecoFLEX versionen sker i forbindelse med opgradering af Vivaro motorprogrammet til Euro 5. Efter EU-normen for brændstofforbruget ved blandt kørsel kører Vivaro ecoFLEX 14,5 km/l med 90 hk eller 114 hk 2,0 liters dieselmotor, og ecoFLEX versionen kan leveres både i en kort og en lang version. Den almindelige Vivaro med samme motor kører 13,2 km/l under samme betingelser.

Forskellen i brændstofforbrug udmønter sig også i en lavere grøn ejerafgift for Vivaro ecoFLEX. Den årlige besparelse på ejerafgiften ved at vælge ecoFLEX versionen er 640 kr., så merprisen på Vivaro ecoFLEX er tjent hjem efter bare to år. Opel Danmark har prissat Vivaro ecoFLEX til 173.343 for den korte version – den almindelige version koster 1270 kr. mere.

Forskellen mellem Vivaro ecoFLEX og den almindelige Vivaro er forskellige aerodynamiske forbedringer, dæk med lav rullemodstand, ændret gearudveksling, køling af udstødningsgassen i EGR ventilen og optimeret motorkøling på ecoFLEX versionen.

Andre Opel Vivaro nyheder er et nyt Tom Tom navigationsanlæg til 2538 kr. eks. moms.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start