Magacin.dk/biler - Doping til nuttet bybil
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Doping til nuttet bybil

Kombinationen af en let bil, 110 hk hækmotor og en manuel gearkasse, gør den lille Renault Twingo GT til alt andet end en harmøs, nuttet bybil.
Renault Danmark
21/06-2016 kl. 15:11

Man kan sige meget om den lille Renault Twingo. Den er fiks at se på, den kan vende på en femøre, og den har masser af charme. Men bilens 1.0 liters benzinmotor og dets 70 hk, gør det ikke nødvendigt at investere i en G dragt, inden man trykker speederen i bund.

Men den nye Renault Twingo GT, der netop er introduceret, sparker liv i kludene på den lille baghjulstrukne bil.

Motoren er nu en 0.9 liters TCe udgave med turbo. Den er blevet dopet til at levere 110 hk, og har et drejningsmoment på 170 Nm. Samtidig er gearingen ændret, så den er hurtig ude af starthullerne. Desuden er affjedringen tilpasset så den skærer hjørnerne endnu mere skarpt, end før.

Man behøver imidlertid ikke være motoringeniør for at genkende Twingo GT i bybilledet, for den stikker i den grad ud. Ikke alene har den 17 tommer sprøde alufælge og dobbelt udstødning. Den lanceres også i en opsigtsvækkende orange farve med sorte stafferinger.

Twingo GT kommer i fire forskellige farver. Nemlig orange, grå, sort og perlemors hvid. Det er endnu ikke besluttet om den introduceres den i Danmark, da prisen endnu ikke er offentliggjort.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start