DM i Sæbekasseløb: Drengedrøm hos Volkswagen-forhandlerne
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

DM i Sæbekasseløb skydes i gang hos Volkswagen-forhandlerne

Realiser din drengedrøm: virkeliggør dine talenter som mekaniker eller racerkører.
Volkswagen
29/05-2012 kl. 15:45

Nu kan alle med en mekaniker eller racerkører i maven få realiseret drømmen og samtidig deltage i DM i Sæbekasseløb – arrangeret af Volkswagen. Det sker når en stribe Volkswagen-forhandlere affyrer startskuddet til DM i Sæbekasseløb og afvikler de første indledende heats i juni måned. De bedste i hver region går videre til en regionsfinale, og vinderne herfra skal dyste i den store landsfinale.

Byg og hyg for familier og entusiaster
Der vil være mulighed for at stille op i to kategorier: enten som Familie-hold eller som Entusiast-hold. Dvs. at man både kan nyde en spændende dag sammen med sine forældre, bedsteforældre eller børn og bygge en sæbekassebil i løbet af formiddagen hos den lokale Volkswagen-forhandler – eller man kan samle sit eget team af venner og vise, hvordan en rigtig sæbekassebil skal skrues sammen. Stiller man op som Entusiast-hold, skal alle deltagere være fyldt 15 år.
Alle der allerede har en sæbekassebil stående i garagen eller på loftet, er naturligvis velkomne til at møde op til selve løbet med den pågældende vogn, der ikke behøver at være af mærket Volkswagen.

Gratis sæbekasse-kit
De 15 første tilmeldte hold får et gratis sæbekasse-kit til en værdi af 600 kr., som skal bygges på dagen for de første heats hos forhandleren. Tilmelding sker efter først til mølle-princippet på www.volkswagen.dk/saebekasse. Samtidig tilmelder man sit hold til DM i Sæbekasseløb. Det er naturligvis gratis at deltage i løbet. Er man ikke blandt de 15 første, kan man på selve dagen bygge sin egen sæbekassevogn (medbring materialer – forhandlerne stiller værktøj til rådighed), og er man allerede den lykkelige ejer af en sæbekassebil, kan man blot tage den med og give den et ''facelift'' med et af de gratis Volkswagen-stylingkits, med bl.a. fartstriber og startnummer, som forhandlerne forærer til alle deltagere i løbet.

Vind en tur til Disneyland Paris
Der vil blive kåret en lokal vinder, som går direkte videre til den regionale finale, der bliver afholdt umiddelbart efter sommerferien. Den endelige og landsdækkende finale i DM i Sæbekasseløb vil finde sted til efteråret i København. Vinder-teamet kan ikke blot bryste sig af titlen som Danmarksmester i Sæbekasseløb, men samtidig vinder teamet en kør-selv-ferie til Disneyland Paris til en værdi af 20.000 kr. Turen derned kommer ikke til at foregå i en sæbekasse, men derimod i en af Volkswagens populære bilmodeller.

Uanset om man bruger et kit fra forhandleren eller stiller op med sin egen sæbekassevogn, skal man tilmelde sit team via Volkswagens hjemmeside: www.volkswagen.dk/saebekasse

På siden får man ligeledes et foreløbigt program og fuld oversigt over regler, ruter og resultater, og man kan ikke mindst hente inspiration til, hvordan man bygger en sæbekassebil. På hjemmesiden kan man også se, hvor man finder den nærmeste Volkswagen-forhandler, der deltager i DM i Sæbekasseløb.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start