Der sælges igen luksus autocampere i Danmark
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Der sælges igen luksus autocampere i Danmark

Markedet for luksusautocampere har igennem de seneste år været nærmest ikke eksisterende. Danskerne har valgt at prioritere deres økonomi anderledes.
Autocamp Danmark
16/08-2016 kl. 13:00

Den epoke er dog slut nu. Nu efterspørges der igen luksus og høj komfort af de danske campister.

Flere og flere efterspørger luksus

Johannes Dahl fra Autocamp i Låsby ved Århus fortæller, ”Vi har igennem mange år haft forhandlerskabet af luksusautocamper mærket Concorde. Igennem de seneste år, har salget været meget stille, men inden for det seneste halve år er interessen steget enormt. Normalt har vi ikke den store efterspørgsel efter luksus campere, men på det seneste har vi faktisk solgt hele to stk.”.

Johannes fortsætter, ”Den ene der er blevet solgt er en Concorde Charisma 850L med Iveco Daily 3,0 JTD 170 HK motor (fås med 186/205HK). Den er knapt 9 meter lang, 2,4 meter bred og har en totalvægt på 6.500 kg.. Basisprisen i Danmark er kr. 2.384.980,- men den kan fås på tyske plader fra kr. 1.418.980,-.”

”Concorde Charisma er Concorde´s mellemstore Liner-klasse, udført I branchens bedste materialer og meget høj kvalitet. Charisma serien byder på seks forskellige indretninger med et hav af muligheder, når det gælder udstyr, design og layouts.”, fortæller Johannes og fortsætter, 


”Concorde går aldrig på kompromis med kvaliteten. Og det ses også meget tydligt i den anden camper der blev solgt. Her er der tale om det ypperligste inden for autocampere. Det er en Concorde Liner Plus 995L med en Mercedes-Benz Atego 7,7L 299 HK motor (mindre er muligt). Den har en totallængde på 10 meter, en bredde på 2,45 meter og en totalvægt på 11.990 kg. Med en egenvægt på 8.890 kg, må man sige der er lasteevne nok. Basisprisen i Danmark er kr. 3.445.980,-, men den kan fås på tyske plade fra kr. 2.050.980,-.” 

Johannes fortæller videre, ”Concorde Liner Plus er Concorde´s store Liner-klasse, i kompromisløs kvalitet med en utrolig høj standard. Her får man virkelig valuta for pengene og hvis man gerne vil have det der ekstra, så er det denne liner man skal kigge på. Der er brugt de bedste materialer og da man ikke skal tænke så meget på vægten er der ikke sparet på noget.”

”Hvis man gerne vil se det store udvalg Concorde har og med egne øjne se hvilke fantastiske autocampere det er, kan vi helt klart anbefale at man tager sig en tur til den store messe i Düsseldorf her i slutningen af august. Her har Concorde en stor stand med mange af deres campere og linere udstillet. Hvis I gerne vil mødes til en uforpligtigende snak, står vi altid til rådighed hos Autocamp i Låsby. Her vil vi også i løbet af 2017 begynde at få Concorde i vores faste udstilling” Slutter Johannes Dahl med at fortælle.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start