Volkswagen Up! Med fire døre starter ved 103.988 kr
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Den populære up! fra Volkswagen fås nu med fire døre

Den lille Volkswagen med de store egenskaber er nu klar hos forhandlere med en vigtig tilføjelse: to ekstra døre.
Volkswagen
30/05-2012 kl. 09:30

Den praktiske up! med fire døre starter ved 103.988 kr., og det innovative sikkerhedssystem City Emergency Brake er ligesom aircondition standard.

Den nye up! er allerede kort tid efter introduktionen i marts en af de mest populære biler på det danske marked. Kombinationen af yderst fornuftige priser, den høje kvalitet, opsigtsvækkende design og klassens bedste køreegenskaber har overbevist rigtig mange danske bilkøbere om, at den lille ny fra Volkswagen er det helt rigtige valg.

Nu kommer up! i en mere praktisk udgave med fire døre og plads til fire. De to ekstra døre er et vigtigt element for mange, fx børnefamilier – og up! bevarer selvfølgelig sit frække design. Bagagerummet er som i up! med to døre på hele 251 liter, altså blandt de største i klassen.

Innovativt sikkerhedsudstyr
up! er selv i den mindste udstyrsversion, take up!, rigtig godt udstyret. El-ruder foran, fjernbetjent centrallås, elektromekanisk servostyring, audiosystem RCD 210 med aux-indgang, komfortblink, omdrejningstæller, BlueMotion Technology (sænket undervogn, dæk med lav rullemodstand, gearskifteindikator, start-stop-system) og det innovative sikkerhedssystem City Emergency Brake er standard. I up! med fire døre har vi endda tilføjet aircondition på listen over standardudstyr – noget helt usædvanligt i klassen for de mindste biler.

For kunder der vil have endnu mere udstyr, fås up! også i udstyrsvarianterne move up! og high up! Move up! har bl.a. justerbar bagagerumsbund, kromdetaljer i kabinen og fire ekstra højttalere til audiosystemet. High up! er som topversion af up! udstyret med lækre detaljer som læder på rat, gearknop og håndbremsegreb, tågeforlygter, el-spejle med varme, varme i forsæderne, valg mellem fem lakfarver på instrumentbordet (afhænger af bilens farve) og 15'' letmetalfælge ''Spoke''.

Til move up! og high up! fås attraktive DK-pakker med bl.a. det stemmestyrede navigations- og multimediesystem ''maps + more'' med Bluetooth og Think Blue-køreassistance, som hjælper med at spare på benzinen.
DK-pakken til move up! indeholder desuden sædevarme foran, el-spejle med varme og tågeforlygter til kun 7.498 kr. DK-pakken til high up! indeholder parkeringssensorer bag (med optisk visning i ''maps + more''), fartpilot og multifunktionsanlæg.

Priser fra 103.988 kr.
Den nye up! med fire døre fås med to stærke og yderst økonomiske benzinmotorer med tre cylindre og en volumen på 1 liter. Den mindste variant yder 60 hk, og med den er gennemsnitsforbruget hele 24,4 km/l. Den stærkere udgave af 1-liters motoren yder 75 hk – og gennemsnitsforbruget ligger på 23,8 km/l. Det meget lave forbrug sikrer en halvårlig ejerafgift på blot 280 kr. for begge motorvarianter.

Men økonomien i den nye up! med fire døre hænger ikke kun rigtig godt sammen i kraft af, at bilen kører langt på literen, men også i kraft af de meget fornuftige priser. Den nye up! med fire døre starter ved 103.988 kr. for take up! 1,0 BMT med 60 hk. Opgradering til move up!-udstyr koster til motoren med 60 hk kun 4.010 kr. Priserne for 75 hk-udgaven, der fås som move up! og high up!, starter ved 114.990 kr.

Se meget mere om den nye up! på volkswagen.dk – hvor du blandt meget andet finder pris- og udstyrsliste og data.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start