Toyota AYGO - Lej den nye Toyota AYGO gratis i en dag
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Den nye Toyota AYGO

Lej den i en dag
Toyota
10/07-2014 kl. 09:00

Den nye Toyota AYGO med et skarpt og moderne design er kun lige blevet introduceret i Danmark, inden den som en af Danmarks mest populære biler i nyere tid melder sig på banen til endnu mere sjov i gaden.

Biludlejningsselskabet Europcar tilbyder nemlig nu, at man i København og Århus kan leje den nye AYGO gratis i én dag.

Har man i løbet af sommeren brug for en smart bil, der skiller sig ud fra mængden med et moderne og opsigtsvækkende design, til fx at køre på stranden eller på tur i sommerlandet, vil den nye Toyota AYGO være et oplagt valg.

Den er netop introduceret i Danmark, og biludlejningsselskabet Europcar går nu skridtet videre og tilbyder, at man i København og Århus kan leje den nye AYGO i en hel dag ganske gratis frem til 15. september.

Det attraktive tilbud giver altså alle en enestående mulighed for at drage ud i sommerlandet i den nyeste bil på markedet uden at skulle betale for lejen. Den gratis leje fra Europcar inkluderer 50 kilometers kørsel, og eneste reelle udgift er den obligatoriske tegning af forsikring for 100 kr., samt det brændstof man bruger.

Man modtager bilen med fuld benzintank og skal aflevere den fuld tanket igen, men da den nye AYGO altid er udstyret med brændstofbesparende Stop&Start system og i gennemsnit kører over 26 km/l ved blandet kørsel, vil brændstofudgiften i løbet af den gratis lejeperiode være minimal.

Proppet med lækkert udstyr

Udlejningsbilerne er alle af typen AYGO x-press proppet med lækkert udstyr, som ellers normalt kun ses i større og dyrere biler. AYGO x-press har som standard fx multimediesystemet x-touch med 7” skærm, integreret bakkamera, 15” alufælge, aircondition og læderrat bare for at nævne lidt.

Et særkende ved den nye AYGO er et stort x, der pryder den aggressivt udseende front, mens man også som noget nyt har mulighed for at sætte sit helt eget præg på bilen gennem forskellige og individuelle farvevalg både udvendigt og indvendigt.

Lejebilerne hos Europcar får man dog ikke umiddelbart mulighed for at ændre på, men man kan altid lægge vejen forbi sin lokale Toyota-forhandler og se de spændende valgmuligheder og ikke mindst prøvekøre den nye AYGO.

Se alle varianter og priser for den nye Toyota AYGO på www.toyota.dk/aygo og læs mere om den gratis billeje på www.europcar.dk/dk/aygo.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start