Ny Porsche Cayenne GTS - Komfort som en spostlig SUV
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Den nye Porsche Cayenne GTS

Komfort som en SUV, køreegenskaber som en sportsvogn.
Porsche
10/04-2012 kl. 14:00

Porsche Cayenne GTS med 420 hk og sportsligere undervogn

Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG har på biludstillingen i Beijing, Auto China 2012, netop afsløret den nye Porsche Cayenne GTS.
Dermed er SUV´en, med køreegenskaber som en sportsvogn blevet præsenteret i 2. generation.

Konceptet: vægt på sportslige præstationer. Opskriften: mere motorydelse, mere dynamisk kraftudvikling, strammere og sænket undervogn, sportsligt udstyr. Dermed lukker den nye Porsche Cayenne GTS ikke blot hullet mellem Porsche Cayenne S og Porsche Cayenne Turbo, men den differentierer sig med særlige kendetegn klart fra de øvrige Cayenne-modeller.

Under hjelmen på Porsche Cayenne GTS arbejder en optimeret 4,8-liters V8-motor med 420 hk (309 kW), der har sin basis i motoren fra Porsche Cayenne S, hvor den yder 400 hk. Kraftoverførslen varetages af Tiptronic S (automatgear) med otte trin og integreret start-stop-funktion. Med en dynamisk opsat motor og gearing, betoner Porsche Cayenne GTS sin sportslige natur og er til hver en tid klar til sprint. På blot 5,7 sekunder klarer Porsche Cayenne GTS spurten fra 0-100 km/t, efter blot 13,3 sekunder er de 160 km/t nået. Tophastigheden ligger på 261 km/t, og det gennemsnitlige brændstofforbrug er imponerende for så stærk en SUV: 9,3 km/l.

Porsche Cayenne GTS' overbevisende køredynamik stammer ikke mindst fra den præcist afstemte undervogn. Undervognen er strammere opsat, udstyret med Porsche Active Suspension Management (PASM), og karosseriet er sænket 24 millimeter i forhold til Porsche Cayenne S. Dermed er den nye Porsche Cayenne GTS tættere på vejbanen og bevæger sig med samme suverænitet og agilitet, der kendetegner en fuldblods-sportsvogn.

Den nye Porsche Cayenne GTS understreger sin sportslige attitude ved en række karakteristiske ydre kendetegn, fx dele af frontdesignet, der er hentet fra Porsche Cayenne Turbo. Ruderammer og lister er lakeret i sort højglans, sideskørterne er mere fremtrædende, og de bredere skærmkasser og en karakteristisk tagspoiler med en særlig dobbelt-vinge-profil runder det særdeles sportslige eksteriørdesign af.

Interiøret i Porsche Cayenne GTS er præget af sportslig elegance, og læderkabine med Alcantara-indlæg er standard. Sportssæder foran med otte-vejs elektrisk justering er ligeledes en del af det omfattende standardudstyr.

Den nye Porsche Cayenne GTS forventes til Danmark til august 2012, men kan allerede nu bestilles hos Danmarks to autoriserede Porsche Centre, Porsche Center Jylland og Porsche Center Sjælland.

Introduktionsprisen på Porsche Cayenne GTS er 1.922.607 kr.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start