Fitat 500 S byder på sport og råstyrke, 85 hk TwinAir
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Den nye Fiat 500S

Byder på sport og råstyrke
Fiat
21/02-2013 kl. 10:00

Foråret starter tidligt hos Fiat, der kan præsentere danskerne for den sprøde nyhed Fiat 500S, er en ny, rå og sportslig version af den ikoniske livsstilsbil. Fiat 500S er netop landet hos forhandlerne og er klar til at indtage gaderne med sit rappe look og den temperamentsfulde 85 hestes TwinAir-turbomotor, hvis lækre lyd og kraft gør Fiat 500S endnu mere rå. Den nye Fiat 500S lanceres til meget attraktive privatleasingpriser.

Fiat løfter nu sløret for en helt ny model i Fiat 500-serien. Den frække Fiat 500S giver det elegante design fra den succesfulde Fiat 500 et ekstra spark med rå detaljer, rigeligt med sporty standardudstyr samt den kraftfulde TwinAir 85 hk turbomotor, der gør køreglæden i 500S endnu større.

”Fiat 500S er den senest tilkommende i den store Fiat 500 familie, og den er helt sin egen. På Fiat 500S er det rå og maskuline look dominerende, f.eks. med de nydesignede kofangere. Samtidig er der kælet for alle detaljer for at sikre optimale køreegenskaber og komfort. Derudover er vi glade for at kunne introducere den til yderst attraktive privatleasingpriser, hvor langt de fleste bilkøbere kan være med,” siger Steffen Holm, pressechef hos Fiat Group Automobiles Denmark A/S.

Det rå look er tilbage
Der er skruet gevaldigt op for den rå charme på den italienske bybil. Fiat 500S introduceres i en stribe nye farver, og samtidig er det ”søde” kromlook på lygterne erstattet med sorte detaljer, den har sideskørter og spoiler, ligesom der medfølger specifikke 15” alufælge, som ikke findes på andre modeller. Interiøret i Fiat 500S er kulsort og byder bl.a. på sportssæder, lædergreb på håndbremsen og tykt sportslæderrat med stilfulde røde syninger. For dem, der rigtig vil mærke det milde forårsvejr, kommer Fiat 500S også i den åbne ”C”-udgave. Under motorhjelmen snurrer den stærke og temperamentsfulde TwinAir-turbomotor med 85 heste.

Privatleasing tilbage igen for fuld musik
Denne nye rå udgave af Fiat 500 er en oplagt mulighed for dem, som længe har haft et godt øje til den populære livsstilsbil. Fiat 500S fås til en stærk pris med privatleasing fra blot 2.095,- kr. pr. måned (med en 1. gangsydelse på kr. 15.000, inkl. alle etableringsomkostninger). Ønsker man at nyde de første forårssolstråler kan C-udgaven af Fiat 500S privatleases for kr. 2.595,-. Som almindeligt køb introduceres Fiat 500S til samme attraktive pris som den tidligere Fiat 500 Street til en pris fra kr. 184.990,-.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start