Ny BMW 3-serie Touring - Dynamisk og funktionel bil
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Den nye BMW 3-serie Touring

Dynamik og funktionalitet i elegant og sportsligt design
BMW
13/05-2012 kl. 16:30

Med BMW’s velkendte dynamik, øget funktionalitet og fleksibilitet samt en bred vifte af standardudstyr, der gør det lettere at klare hverdagens mange udfordringer, indtager den nye udgave af BMW 3-serie Touring en sikker førerposition i segmentet for sportslige luksusstationcars. Den nye models kabine er større end forgængerens og utroligt alsidig, hvilket gør den ideel for moderne mennesker med en aktiv livsstil. Den nye BMW 3-serie Touring overbeviser med andre ord på alle fronter, hvad enten man som kunde er ude efter en sportslig, elegant og dynamisk køremaskine eller en rummelig og komfortabel model, som giver garanti for sikker transport til og fra diverse sports- og fritidsaktiviteter.

De harmoniske proportioner giver den nye BMW 3-serie Touring et smukt udseende fra enhver vinkel og er et glimrende bevis på, at det er muligt at forene funktionalitet med dynamisk design. Den elegante profil med den lidt nedadgående taglinje, de forlængede sideruder og den markante bagende er alt sammen med til at give modellen det karakteristiske Touring-præg og vidner om de mange kræfter og muligheder, der gemmer sig bag det smukke ydre.

Klassens duks: Smarte detaljer og endnu mere bagageplads.
Den nye BMW 3-serie Touring er 97 mm længere end forgængeren, og akselafstanden er øget med 50 mm, hvilket giver endnu mere plads til passagerer og bagage. Bagagerumskapaciteten er øget med 35 liter, så den nu er på hele 495 liter. Det omfattende standardudstyr gør det lettere at klare hverdagens mange udfordringer og understreger modellens store alsidighed. Som eksempel kan nævnes splitbagsæde med 40/20/40-opdeling, automatisk bagklap med den velkendte separate bagrudeåbning, beskyttelsesliste i rustfrit stål på den lave læssekant (62 cm over jorden), separat skillenet og et bagagerumsdækken, der nemt kan pakkes væk i rummet under bagagerumsgulvet.

Ud over større funktionalitet og fleksibilitet udmærker den nye BMW 3-serie Touring sig ved forbedret kørekomfort, valgmulighed mellem forskellige udstyrspakker (Sport Line, Luxury Line og Modern Line) samt de materialer og farver, der kendes fra den nyligt lancerede 3-serie Sedan. Der er desuden mulighed for at vælge en M sportspakke som ekstraudstyr.

Det nye modelprogram lanceres med varianterne BMW 328i, 330d og 320d Touring.
Smidighed og dynamisk ydelse er nogle af de øvrige kvaliteter, der er med til at skille den nye BMW 3-serie Touring ud fra mængden, og der er i første omgang mulighed for at vælge mellem tre kultiverede, økonomiske og kraftfulde motorer, som alle er udstyret med BMW TwinPower Turbo-teknologi. Ud over den nye 4-cylindrede benzinmotor i 328i med 245 hk (180 kW) og den opdaterede 2,0-liters dieselmotor i 320d med 184 hk (135 kW) omfatter motorprogrammet en optimeret 6-cylindret dieselmotor i 330d, som yder 258 hk (190 kW) og kombinerer sportslig dynamik med væsentligt reduceret brændstofforbrug og udledning. Alle motorerne lever op til kravene i udledningsstandarden Euro 5, og dieselmodellen 320d kan optimeres yderligere, så den lever op til Euro 6-kravene. Dertil kommer Driving Experience Control med ECO PRO-funktion, som gør samtlige motorvarianter endnu mere økonomiske.

De 4-cylindrede modeller er udstyret med en sportslig manuel 6-trins-gearkasse, og som ekstraudstyr kan BMW desuden tilbyde en innovativ 8-trins-automatgearkasse (standardudstyr i BMW 330d Touring). Til 8-trins-automatgearkassen kan der vælges gearskiftekontakter på rattet, og begge gearkassevarianter er kombineret med den brændstofbesparende automatiske start/stop-funktion.

Som ekstraudstyr er der mulighed for at vælge M sportsundervogn eller adaptiv M sportsundervogn.

BMW EfficientDynamics.
Det er ikke bare funktionaliteten og den sportslige dynamik, men også den fremragende brændstof-økonomi, der gør hver eneste tur i den nye BMW 3-serie Touring til en fornøjelse. Nøglen til dette er udviklingsstrategien BMW EfficientDynamics, som gennemsyrer stort set alle aspekter af den nye model. Ud over de meget nøjsomme benzin- og dieselmotorer er den intelligente letvægtskonstruktion, optimeret aerodynamik og en række andre tiltag, heriblandt automatisk start/stop-funktion, genvinding af bremseenergi, gearskiftindikator og behovsstyrede forbrugsenheder, med til at holde BMW 3-serie Tourings brændstofforbrug og udledningsniveau på et utroligt lavt niveau, og Driving Experience Control med ECO PRO-funktion giver mulighed for yderligere brændstofbesparelser.

BMW ConnectedDrive.
Takket være det store udvalg af assistentsystemer og mobilitetstjenester, der fås som standard- eller ekstraudstyr under overskriften BMW ConnectedDrive, sætter den nye BMW 3-serie Touring standarden inden for dette segment, hvad angår sikkerhed, komfort og infotainment. Et af højdepunkterne er den sidste nye generation af BMW’s Head-Up Display med fuldt farvespektrum, som projicerer førerrelevante oplysninger op på forruden i skarp opløsning.

Ekstraudstyret Apps og den gratis BMW Connected-app giver adgang til tjenester såsom sociale netværk, netradio og iPhone-kalenderfunktion.

Lancering og priser. Den nye BMW 3-serie Touring lanceres i september måned. BMW 328i Touring koster 600.500 kr., BMW 330d Touring koster 770.500 kr. og BMW 320d Touring fås for 554.500 kr.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start