Den nye B-segment model fra Kia - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Den nye B-segment model fra Kia

Den nye Kia B-segment model forventes i Danmark 3. kvartal næste år
Kia Danmark
25/10-2010 kl. 19:15

De første spionfotos af den nye Kia model i B-segmentet (næste generation af KIA Rio) er blevet offentliggjorte. Bilen er dog stadig camoufleret, derfor har en Rio fan forsøgt sig med computeranimering for at komme den endelige model nærmere. Modellen, som er spottet i Korea, er en sedan, mod den ventede danske hatchback. Dog kan man sagtens ud fra stylingen på denne udgave fornemme, at også den nye B-segment bil bliver en forlængelse af det nye design sprog fra Kia.

Den nye B-segment model fra Kia forventes at komme med en bred vifte af små firecylindrede motorer. Nogle af dem, som eksempelvis Kias helt nye 1,6L motor, vil også indeholde bilproducentens seneste direct injection benzin teknologi. 1,6L GDI motoren er allerede monteret under kølerhjelmen på den 5 dørs Forte hatchback der kører på det koreanske marked, og vil snart vises i en bred vifte af kompakte Kia modeller på det internationale marked. Ud over 1,6L GDI enheden, vil der også være en 1,4L firecylindret benzinmotor til rådighed, samt en eller to moderne dieselmotorer. Motorerne vil blive parret med fem- og sekstrins manuelt gear samt en sekstrins automatisk gearkasse.

Den næste generation af Kia Rio kan prale af en lang række forbedringer i forhold til den nuværende. Som det er tilfældet med samtlige Kia modeller, er sikkerheden i højsædet, hvilket betyder, at den fremtidige B-segment model byder på alt indenfor up-to-date sikkerhedsfunktioner, herunder seks airbags, ABS, ESP og mange andre sikkerhedssystemer. Den næste generation af Rio er baseret på en forbedret Hyundai i20 platform, der blev anerkendt som den sikreste bil i sit segment af European New Car Assessment Programme. Derfor forventes den nye B-segment model at modtage de maksimale 5 stjerner i EuroNCAP crashtest.

Næste generation af Kia Rio får præmiere i Geneve til marts. Helt præcis hvornår den forventes lanceret i Danmark er endnu for tidligt at sige, men engang i løbet af 3. kvartal 2010.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start