Ny KIA Pro Cee'd - 4 motorer og 2 udstyrsvarianter
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Den helt nye KIA Pro_Cee'd

Kommer til salg til næste forår
KIA
06/10-2012 kl. 10:00

* Den nye KIA pro_cee’d kommer til salg i Europa til næste forår

* Et udvalg på fire motorer og to udstyrsvarianter

* 40 mm lavere taglinje for øget sportslig fremtoning

Frankfurt, den 27. september 2012 – KIA offentliggør i dag de første detaljer vedrørende det tredje medlem af sin splinternye KIA cee’d-familie – den 3-dørs pro_cee’d – på 2012-udgaven af den internationale biludstilling i Paris. Den nye pro_cee'd, som kommer til salg i Europa til næste forår, er ligesom den anden gereration af cee'd 5-dørs-modellen, som blev introduceret på biludstillingen i Geneve, en mere avanceret bil. Den har gennemgået alle de samme ændringer som søstermodellen, samtidig med at den sportslige fremtoning er blevet øget markant, hvilket var det, der gjorde forgængermodellen så populær.

Den nye pro_cee'd giver køberne mulighed for at vælge mellem den samme række motorer, gearkasser og undervogne som til cee'd 5-dørs-modellen og cee'd Sportswagon. Mens den totale længde (4.310 mm), bredden (1.780 mm) og akselafstanden (2.650 mm) også er den samme som til 5-dørs-modellen, kan den nye pro_cee'd som led i transformationen til en sportlig 3-dørs-version fremvise markante designmæssige ændringer.

Taglinjen på den nye pro_cee'd er 40 mm lavere, B-stolpen er flyttet 220 mm bagud, sidepanelerne bag B-stolpen er nye, ligesom sideruderne, C-stolpen, bagklappen, baglygterne og den bageste kofanger også er det.

“Denne bil er virkeliggørelsen af følelser og energi hele vejen igennem”, forklarer KIAs chefdesigner Peter Schreyer. “Allerede ved første øjekast ved du, at dette er en bil, du ønsker at køre i – og ikke blot eje. KIA har begivet sig ud på et karakteristisk design-eventyr, og den helt nye pro-cee'd går forrest på denne fremadstræbende tur”.

For at adskille den nye pro_cee'd yderligere fra de andre biler i klassen, vil den kunne fås i seks farver.

Afhængigt af modellen tiltrækker bilens ydre sig opmærksomhed takket være en unik, mørk, krombelagt kølergrill, LED-dagskørelys, LED-baglygter og et nyt udvalg af flotte typer alufælge. Af premiumegenskaber, som fås til kabinen, kan nævnes lædersæder og læderrat, instrumentpanel og midterkonsol i pianosort samt aluminiumspedaler. Blandt de muligheder, som findes til at maksimere sikkerheden og komforten i den nye pro_cee'd, kan nævnes elektrisk indklappelige, opvarmede sidespejle med udstigningslys og dæktrykskontrolsystem.

“Siden introduktionen i 2007 er mere end 55.000 kunder rundt om i Europa blevet tiltrukket af den originale KIA pro_cee'd, hvilket svarer til 12 % af det samlede salg af cee'd. Med den anden generation af pro_cee'd, som ser endnu mere fantastisk ud end den første, forventer vi en markant forøgelse af KIAs salg i denne niche i det populære C-segment”, udtaler Benny Oeyen, som er Vice President for Marketing og Product Planning hos KIA Motors Europe.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start