KIA Motors: Peter Schreyer udnævnt som President
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Den første ikke-koreanske President

Peter Schreyer udnævnt som den første ikke-koreanske President hos KIA Motors Corporation
KIA
03/01-2013 kl. 10:00

* Schreyers designfilosofi har vendt op og ned på KIA mærkets ry i hele verden
* Den første ikke-koreaner på posten som President hos KIA Motors Corporation
* Vil fortsat være dedikeret til at videreføre den designstyrede vækst

Frankfurt, den 2. januar 2013 – Peter Schreyer, KIAs chefdesigner og manden som har stået i spidsen for mærkets designforvandling, er blevet udnævnt til President hos KIA Motors Corporation – den første ikke-koreaner på denne post i koncernens historie.

Schreyer er 59 år og kom til KIA i 2006 for at skabe en ny designstyret produktstrategi for mærket. Han er manden bag den nu velkendte “tigerfrontgrill” på den ekspanderende KIA modelrække.

Siden da har designteamet lanceret en lang række spændende konceptbiler og fantastiske nye produkter inklusive den nyeste Sportage, den nye cee’d-modelrække og større modeller til det koreanske hjemmemarked og visse udenlandske markeder som fx Optima, K7 og Quoris samt Picanto og Rio.

Schreyer har ofte givet udtryk for sit engagement for KIA og sit ønske om at blive hos koncernen for fortsat at sikre KIAs vækst med et progressivt design.

Den helt nye Carens, som lanceres i 2013, vil være den sidste volumenmodel i KIAs modelrække, som nyder godt af Schreyers designfilosofi.

“Jeg vil gerne gratulere Peter Schreyer med den nye udnævnelse, som er en anerkendelse af den rolle, han har spillet i at sikre, at designet har været helt i front af den succes, som KIA har oplevet i de seneste år,” udtalte Benny Oeyen, som er Vice President Marketing og Product Planning hos KIA Motors Europe. “Jeg ser frem til fortsat at samarbejde med Peter, når han skal udstikke linjerne for den designstyrede strategi, der skal give mærket endnu mere succes i fremtiden.”

Schreyer er gift og har to børn, og han stammer fra Bayern i Tyskland. Han studerede i Tyskland og på Royal College of Art i Storbritannien, inden han blev en del af Volkswagen Groups designteam og var med til at give en lang række modeller et markant udseende, heriblandt Volkswagen Passat og Audi TT.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start