Dansk salgsrekord for Opel Insignia - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Dansk salgsrekord for Opel Insignia

Firmabilisterne taget Opel Insignia til sig
Opel DK
20/01-2010 kl. 01:15

Med 770 solgte biler i december 2009 har firmabilisterne taget Opel Insignia til sig. Bilen blev den mest solgte personbil i december, der traditionelt er årets største måned for leasingbiler og indkøb af firmabiler.
Opel Insignia sluttede året som månedens mest solgte bil med 770 biler. Insignia blev dermed den mest populære firmabil i årets største måned for firmabiler, og i 2009 kom det samlede Insignia salg dermed op på 2434 biler.

62 procent af bilerne er med dieselmotor, og af dem er hver tredje den 160 hk stærke ecoFLEX version, der kører 19,2 km/l.

”Opel har været inde i en rivende udvikling over de sidste tre år med lanceringen af Corsa som blev Årets Bil i Danmark i 2007, Insignia som blev Året Bil i Europa 2009 og netop nu lancerer vi vores nye Opel Astra, der har modtaget flotte anmeldelser. Modeller som alle passer perfekt til det danske marked med moderne design, fantastiske køreegenskaber og kvalitet på højeste niveau. Der er ingen tvivl om, at Opel står stærkere end nogensinde før,” siger Thomas Bruun, adm. direktør Opel Danmark.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start