Opel - Dansk rallytalent fører tysk rally cup
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Dansk rallytalent fører tysk rally cup

Jacob Madsen og Ole R Frederiksen ligger nu i spidsen for cup’en.
Opel
18/06-2014 kl. 11:00

Jacob Madsen fra Dianalund og Ole R Frederiksen fra Skibby vandt weekendens afdeling i den tyske ADAC Opel Rallye Cup og ligger nu i spidsen for cup’en.

19-årige Jacob Madsen er feltets mindst rutinerede kører, men beviste igen i weekenden at han er en af de hurtigste blandt de 22 deltagere i ADAC Opel Rallye Cup. Sammen med co-driver Ole R Frederiksen vandt han anden afdeling af den tyske rallycup, hvor 22 hold konkurrerer i helt ens udgaver af Opel’s minibil ADAM. Det danske hold fører nu cup’en med deltagelse af række talentfulde tyske teams, svenske og belgiske hold, der kæmper om tiendedele sekunder og pengepræmier på over 750.000 kr.

Jacob Madsen og Ole Frederiksen vandt med 11,6 sekunder foran nummer to efter en times og ti minutters kørsel på 12 hastighedsprøver.

”Det er utrolig tæt, så man kan ikke tillade sig at slappe af på noget tidspunkt, selv om man fører. Der er 5-6 andre kørere, der kan blande sig i topstriden, og når det ofte er tiendedele af et sekund, der afgør, hvem der er hurtigst på en hastighedsprøve, så straffes enhver fejl med et stort fald ned ad resultatlisten, ” siger Jacob Madsen.

Det måtte vinderen af første afdeling Emil Bergqvist sande, da han på rallyets anden hastighedsprøve kørte i en grøft og sad fast i mere end tre kvarter. Jacob Madsen og Ole R Frederiksen havde derimod et problemfrit rally. Næste afdeling er Wartburg rally den 9.-10. august.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start