Volkswagen Up! 1.000 eksemplarer i juni 2012
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Danmarksrekord til Volkswagen

Den nye Up! er leveret i mere end 1.000 eksemplarer i juni 2012
Volkswagen
04/07-2012 kl. 12:45

Volkswagen up! er en lille bil med store kvaliteter. Og det har danske bilkøbere for længst indset. I juni måned blev den derfor ikke blot månedens mest solgte bil, men den tager også rekorden som den bil, der er solgt i flest eksemplarer på én måned i Danmark – og som den første bil på det danske marked, kommer den samtidig over 1.000 eksemplarer på én måned.

Fra bilmærket, der var det bedst sælgende i Danmark i 2012, kommer nu en danmarksrekord: den nye up!, som blev introduceret i marts, løber med titlen som den bil, der er solgt i flest eksemplarer på en enkelt måned. 1.052 eksemplarer af Volkswagens nye mikro-bil fik i juni nummerplader på og blev overleveret til deres nye ejere.
Den gamle rekord lød på 972 eksemplarer, og den blev sat i december måned 2005. Den gamle rekordholder er imidlertid også en Volkswagen, nemlig Passat.

1.052 eksemplarer på én måned er en milepæl i sig selv, men den står ikke alene. up! er nemlig samtidig også den første bilmodel, der er solgt i mere end 1.000 eksemplarer på en måned.
up! har som bilmodel en andel af hele markedet for personbiler i juni på imponerende 7,16 %.

Til fornuften og til hjertet
En så voldsom popularitet kommer ikke af sig selv. up! taler både til fornuften og hjertet: up! taler til de danske bilkøberes fornuft ved at være rummelig og sikker (det innovative City Emergency Brake som standard, fem stjerner i Euro NCAP-test) – og til en meget attraktiv pris. Men up! taler også til hjertet ved at have et frækt design, underholdende køreegenskaber og mange muligheder for ekstraudstyr, fx panoramasoltag og sportspakke med unikke to-farvede alufælge.

Udvalget af up!-modeller tæller også som vigtig grund til den lille Volkswagens popularitet. Valget står mellem to benzinmotorer (1,0 med 60 eller 75 hk), tre udstyrsniveauer (take up!, move up! og high up!), to karrosserivarianter (to eller fire døre) og særdeles attraktive udstyrspakker med bl.a. det smarte maps + more multimedie-system. Aircondition er desuden altid standard, når man vælger up! med fire døre.

up! med to døre fås fra kun 89.991 kr. up! med fire døre fås fra 103.988 kr. (med aircondition).

Volkswagen er i juni 2012 det bedst sælgende bilmærke med en markedsandel på 13,2 %

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start