Magacin.dk/biler - Danmarkspremiere på Toyota C-HR
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Danmarkspremiere på Toyota C-HR

Nedtællingen er slut, og Toyota introducerer nu den helt nye og skarpt designede C-HR. Det sker, når Toyota-forhandlere over hele landet slår dørene op til åbent hus 7. – 8. januar – den første weekend i det nye år – hvor man også har muligheden for at vinde den bil, man køber, kvit og frit.
Toyota Danmark
28/12-2016 kl. 12:34

Der er lagt op til et brag af de helt store, når Toyota slår dørene op til åbent hus i weekenden 7. – 8. januar. Her har den helt nye og skarpt designede C-HR nemlig Danmarkspremiere, og det vil således være muligt for første gang at prøvekøre den opsigtsvækkende, nye bil fra verdens største bilproducent.

Toyota C-HR har allerede høstet et hav af roser fra danske motorjournalister, der betegner bilen som revolutionerende med et fænomenalt design, usædvanligt gode køreegenskaber, højt udstyrsniveau, sikkerhedsniveau i top og meget værdi for pengene.

Med introduktionen af C-HR er der lagt op til starten på en ny æra for Toyota. En æra, hvor der i højere grad tales til følelserne gennem design og køredynamik uden at gå på kompromis med de traditionelle Toyota-dyder som kvalitet, driftssikkerhed og ikke mindst hensynet til miljøet.

C-HR kan som flere af Toyotas andre modeller naturligvis også fås som hybridbil. Her ligger det gennemsnitlige brændstofforbrug på op til hele 26 km/l ved blandet kørsel og med en bemærkelsesværdig lav klima- og miljøpåvirkning. Toyota C-HR fås dog også med 1.2-liters turbobenzinmotor med en startpris fra 289.990 kr.

Udover Danmarkspremieren på C-HR står nye udgaver af flere af Toyotas øvrige modeller også klar i åbent hus weekenden 7. – 8. januar. Toyota introducerer nemlig nye udstyrsvarianter af modellerne Yaris, Auris, Avensis og Verso med tilnavnet Spirit. Fælles for de populære Toyota-modeller er, at de kommer i en rød special metallakering og er proppet med lækkert komfortudstyr. I Spirit-udgaven af Avensis får man fx ekstraudstyr for 45.000 kr. uden at skulle betale ekstra.

Vind din fabriksnye bil

Der er altså mange fristelser til åbent hus hos Toyota i den første weekend efter nytår. Og falder man for et af de gode tilbud og beslutter at købe en ny bil, kan det medføre, at man slet ikke skal betale for sin bil.

Toyota tilbyder nemlig som noget ekstraordinært for dem, der vælger at købe en fabriksny Toyota mellem 7. og 11. januar, at man deltager i lodtrækningen om at vinde sin egen nye bil. Vinderchancerne må siges at være rekordhøje sammenlignet med andre konkurrencer, hvor man kan vinde en bil. Eneste begrænsning er, at man maksimalt kan få dækket 300.000 kr. af bilens værdi.

Vælger man at købe en Toyota RAV4, der kan fås fra 369.880 kr., og man er heldig at blive udtrukket, får man altså en gevinst på de fulde 300.000 kr. Køber man en Toyota Yaris Hybrid for fx 155.391 kr., får man hele beløbet på den underskrevne slutseddel dækket.

Som rosinen i pølseenden ved åbent hus byder Toyotas eget finansieringsselskab Toyota Finans, der flere år i træk er kåret som bedst i test i Forbrugerrådets magasin Tænk Penge, på en vanen tro særlig lav rente for alle personbiler fra 0,95 procent.

Så der er mange gode grunde til at kigge forbi sin lokale Toyota-forhandler i weekenden 7. – 8. januar.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start