Danmarks største motorsport-event - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Danmarks største motorsport-event

Danmarks største motorsport-event nogensinde sker i Herning
ASP Event
15/11-2010 kl. 09:30

Verdensstjerner i speedway og supercross-freestyle skal lokke titusindvis til Herning for at opleve Danmarks største motorsport-event nogensinde.

Over fem dage i februar 2011 vil motorsportfans opleve speedway og supercross i en kaliber, der ikke tidligere er set magen til i Danmark. Arrangementet “Action Week i Herning” består af to store motorsport-shows og en messe: 4.-5. februar er der speedway-race i Danmarks nationale arena, Jyske Bank BOXEN, weekenden efter omdannes arenaen til en supercross-bane og 11.-13. februar fyldes messehallerne i Herning af Bike-show & Extreme Sport-messe.

Verdenseliten i BOXEN

Den regerende verdensmester i speedway Tomasz Gollob og den tidligere tredobbelte verdensmester Nicki Pedersen er blandt de stjerner, der vil ræse rundt på speedway-banen i Jyske Bank BOXEN. Arrangør Lars Green fra ASP-Event garanterer spænding, intensitet og et godt show.

– Ikke nok med at verdenseliten inden for speedway kommer til at dyste på en kort og meget intens bane, publikum er også garanteret et show, der aldrig tidligere er set i sporten i form af lys, laser, musik og underholdning. Og på supercross-siden får den også fuld gas. Banen udvides, og vi laver det vildeste freestyle-show, der nogensinde er set på dansk grund, lover han.

Publikum kommer helt tæt på

Speedway-racet kommer til at bestå af to uafhængige finaledage med Grand Prix Race, og verdensstjernen Nicki Pedersen glæder sig rigtig meget til at få lov til at dreje gashåndtaget i bund i Jyske Bank BOXEN. Han er klar til at give publikum en helt speciel oplevelse.

– Fordi banen er mindre end de baner, vi normalt kører på, får publikum lov til at komme helt tæt på. De skal nok få action og show for alle pengene og mere til, siger Nicki Pedersen og tilføjer: – Jeg er helt sikker på, at det bliver et fantastisk arrangement både på speedway-, supercross- og messe-fronten.

Udover den danske speedwaystjerne og verdensmesteren Tomasz Gollob vil blandt andre Bjarne Pedersen, Hans Andersen og Kenneth Bjerre tørne sammen i det, arrangøren betegner som det mest spektakulære løb uden for VM Grand Prix-serien.

Ved “Action Week i Herning” vil Herning Motorsport stå bag supercross-delen, mens Esbjerg Motorsport står for speedway-racet. Bike-show & Extreme Sport-messen arrangeres af ASP-Event og Motorcykel Importør Foreningen i samarbejde.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start