Toyota - Toyotas billån kåret til Danmarks bedste
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Danmarks bedste

Toyotas billån kåret til Danmarks bedste
Toyota
28/02-2014 kl. 12:00

Forbrugerrådets magasin Tænk Penge har netop kåret Danmarks bedste billån. Dysten stod mellem 17 banker og finansieringsselskaber, men ingen kunne hamle op med Toyotas finansieringsselskab Toyota Finans, der både banker bankerne og de øvrige finansieringsselskaber eftertrykkeligt.

Går man efter Danmarks bedste og mest fordelagtige billån, skal man vælge Toyota. Sådan lyder konklusionen i Forbrugerrådets magasin Tænk Penge i en helt ny undersøgelse af 17 forskellige udbydere af billån.

Toyotas finansieringsselskab Toyota Finans efterlader ingen tvivl om, at de tilbyder den absolut mest attraktive pakke, hvis man har behov for at få finansieret sin fabriksnye bil. Faktisk sparer man over 55.000 kr. ved at vælge billån gennem Toyota Finans i forhold til testens dyreste udbyder.

”Det glæder os rigtig meget, at de danske forbrugeres egen organisation kårer Toyota til at have det bedste billån. Vi fokuserer meget på hele tiden at kunne tilbyde Toyota-bilejere det bedste billån for færrest penge, så de månedlige udgifter holdes helt i bund. På den måde bliver det også endnu mere attraktivt at eje en Toyota,” siger pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark A/S.

Det er ikke første gang, at Toyota udmærker sig, når det handler om at tilbyde det mest attraktive billån. Tidligere har det økonomiske magasin Penge & Privatøkonomi kåret bilfinansiering gennem Toyota Finans som Danmarks bedste, mens Forbrugerrådet i 2012 foretog en lignende test som den, der netop er offentliggjort. Her markerede Toyota sig også med det bedste billån af alle.

Toyota bedst i test

I den netop offentliggjorte test lægger Toyota faktisk endnu større afstand ned til de næstbedste end nogensinde før. Med en gennemsnitlig variabel rente på 1,95 procent på samtlige Toyota-modeller og meget lave omkostninger i forbindelse

med etablering af billånet, får Toyota som det eneste finansieringsselskab vurderingen ”meget god” i Forbrugerrådets test.

Rekordmange Toyota-bilejere har allerede opdaget den store fordel, det er at få finansieret bilen gennem Toyotas eget finansieringsselskab. Andelen af Toyota-biler, der bliver finansieret gennem Toyota Finans, er således steget betydeligt inden for de seneste år.

”Når kunden taler med Toyota-forhandleren og opdager, hvor lidt det koster at finansiere bilen hos Toyota Finans, er der mange, der vælger den løsning,” forklarer Anders Tystrup hos Toyota Danmark A/S.

Man kan fx få finansieret en fabriksny Toyota Aygo fra 845 kr. om måneden, mens den lidt større Toyota Yaris kan blive finansieret fra kun 1.142 kr. om måneden. Se flere eksempler på, hvad det koster at få finansieret en fabriksny bil fra Toyota i nedenstående skema.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start