Dacia til hele familien introduceres ved Åbent Hus
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Dacia til hele familien introduceres ved Åbent Hus

I weekenden den 30. april -1. maj slår landets 45 Dacia forhandlere dørene op til Åbent Hus for hele familien. Her lanceres Dacias nye kampagnemodeller – kaldet Family Edition med masser af udstyr til lave priser.
Renault Danmark
26/04-2016 kl. 10:13

Siden Dacia introduktionen for tre år siden, har mere end 8600 mennesker sat deres underskrift på en slutseddel hos en af Danmarks 45 Dacia forhandlere. Med andre ord – i alt kører der i dag mere end 8600 Dacia rundt på de danske veje, og tallet er støt stigende. Dacia er et af de mærker, der vokser mest for øjeblikket i Danmark. Årsagen til succesen er enkel. En Dacia er nemlig målrettet de mennesker, der hellere vil have en ny end en gammel bil, når prisen er den samme, eller som hellere vil bruge pengene på familien og oplevelser, end på hestekræfter, lædersæder og 20 tommer alufælge

Og dem er der heldigvis mange af i Danmark. Nu får de endnu mere at glæde sig over. I weekenden den 30 april- 1. maj er der nemlig familieweekend hos landets Dacia forhandlere. Her lanceres kampagnemodellen Family Edition, hvor kodeordet er mere udstyr for færre penge. Family Edition omfatter alle modeller undtaget varebilen Dokker Van. Men Sandero, Logan MCV, Lodgy og Duster fås nu i Family Edition, hvor alle som minimim har alufælge, aircondition og højdejusterbart føresæde. Priserne begynder ved 112.200 kroner for Sandero, 131.200 kroner for Logan MCV, 151.200 kroner for Lodgy og 164.200 for Duster Family Edition, hvor man får 16 tommer alu, sædevarme, indfarvede kofangere for og bag, tågeforlygter, samt naturligvis aircondition som standard.

Det vil naturligvis være muligt at prøvekøre alle modeller, og gør man det, er man med i konkurrencen om 5X4 årskort til spektakulære Knuthenborg Safaripark.

Det er også muligt på Åbent Hus at se nærmere på Lodgy Stepway – en meget veludstyret og flot version af den store familiebil Lodgy. Og sidst men ikke mindst kan man teste det nye automatgear fra Dacia, der hedder Easy-R og tilbydes til Sandero og Logan MCV.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start