Bentley - Crossing Continents - Store oplevelser
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

’CROSSING CONTINENTS’

Store oplevelser med Bentley
Bentley
21/02-2014 kl. 13:15

At tilbringe tid bag rattet i den definitive britiske Grand Tourer — Bentley Continental GT — er altid en enestående oplevelse. Derfor tilbyder Bentley nu sine kunder og mærkets tilhængere en række unikke oplevelser i løbet af 2014; fra eksklusive luksusferier til skræddersyede ruter, fyldt med enestående oplevelser og skabt i samarbejde med nogle af verdens fineste hoteller, private residenser og luksusbrands.

Secret Britain

Starten går med et besøg på Londons fineste restauranter og hoteller, inklusive en privat frokost i ’The Bentley Room’ på den prisvindende Mosimann’s Restaurant og et besøg hos det legendariske Harrods.

Efter at have forladt hovedstaden dækker turen det bedste af The Cotswolds, inklusive en unik mulighed for at overnatte på det imponerende Eastnor Castle. Rejsen ender på Bentleys fabrik i Crewe, hvor det er muligt at komme helt tæt på de klassiske håndværkstraditioner, der gør hver eneste Bentley unik. Derefter følger en privat frokost i det såkaldte Bentley Mews — en privat residens i nærheden af fabrikken.

Guest of Chanel

Grand Touring gennem Frankrig, med en række overdådige besøg på rejsen mod Paris, håndplukket for at vise det bedste af fransk kultur, mode og gastronomi i Chanels ånd.

Udvalgte højdepunkter inkluderer en tur til St Emillion og vingården Chateau Canon, der i dag er ejet af Chanel. Derefter følger et besøg til den berømte by, som er på UNESCOS World Heritage-liste. På Chateau de Chenonceau nydes en privat middag, efterfulgt af et besøg på de berømte Margaux vinmarker.

Turen slutter i Paris, hvor deltagerne er gæster hos Chanel, inklusive et besøg i Coco Chanels private lejlighed, og en unik middag i Chanels hovedkvarter med den berømte udsigt over Place Vendome.

Italian Legend

Turen fejrer både en legendarisk kører og et legendarisk landevejsløb, da de fem dage er inspireret af det episke 1.000 miles lange italienske landevejsløb Mille Miglia, samt Sir Stirling Moss og hans berømte sejr i løbet i 1955.

Det er stadig mulig at køre på meget af den oprindelige rute, hvilket i dag byder på en enestående rejse, med stop undervejs på fine hoteller — samt en privat rundvisning i det Sixtinske Kapel og Colosseum.

For de entusiaster, som ønsker friheden til selv at planlægge deres rute undervejs, tilbyder Bentley et program af ruter, udvalgt af fabrikkens testkørere.

Luxury of Spontaneity

En serie ruter findes nu tilgængelig online, for dem, der ønsker at rejse på egen hånd. Der er blandt andet en 210 kilometer lang rute over den solbeskinnede middelhavsø Mallorca, og et klassisk 1.199 kilometer langt road trip i USA, fra San Fransisco til Las Vegas.

Senere på året følger et ørkeneventyr i Oman, en tur gennem Australien fra Melbourne til Adelaida, samt ruter i Malaysia, Skotland og Canada. Ruterne findes på www.events.bentleymotors.com

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start