Opel Corsa OPC "Nürburgring Edition" med 210 HK
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Corsa med over 200 hk

Nu kommer den hidtil hurtigste Opel Corsa
Opel
25/04-2011 kl. 16:00

Opel lancerer nu den kraftigste Corsa nogensinde: Corsa OPC ‘Nürburgring Edition’ med 210 hk.

Den skrappeste Opel Corsa bliver nu endnu skrappere. Opel lancerer Corsa OPC i ‘Nürburgring Edition’ med 210 hk, et forbedret drejningsmoment på 280 Nm, nyt spærredifferentiale, Bilstein undervogn og ekstra kraftige Brembo bremser. Den specielle ‘Nürburgring Edition’ har 18 hk flere end den almindelige Corsa OPC. De ekstra kræfter er hentet ved at modificere motor, motorstyring, turbolader og udstødningssystem. Drejningsmomentet er øget fra standardbilens 230 Nm til 250 Nm og kommer helt op til 280 Nm med overboost funktion. Litereffekten er 131,4 hk pr. liter, hvilket er meget højt for en benzinmotor i denne klasse. Accelerationen fra 0-100 km/t kan klares på 6,8 sekunder, og topfarten er 230 km/t.

Undervognen er optimeret med nyudviklede Bilstein støddæmpere og fjedre og kraftige letvægtsbremser fra Brembo med high-performance bremseklodser. Bilens elektroniske sikkerhedssystemer som ABS-bremser, ESC og traction-control er tilpasset de ekstra kræfter.

Corsa OPC ‘Nürburgring Edition’ kendes fra den almindelige Corsa OPC på nydesignede 18” alu-fælge med dæk i størrelsen 225/35R, en læbe under frontspoileren, dobbelt udstødningsrør i rustfrit stål samt ‘Nürburgring’ logo på B-stolperne.

Corsa OPC i ‘Nürburgring Edition’ bygges i et begrænset oplag på 500 styk. Prisen i Danmark kendes endnu ikke.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start