Combi-Camp Flexi nu med mulighed for køkken
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Combi-Camp Flexi nu med mulighed for køkken

Combi-Camp Flexi Tent & Trailer er nok en af de mest praktiske og fleksible teltvogne på markedet – og så kan den bruges hele året
Combi-Camp v/Aart Kok Adventure BV
24/03-2015 kl. 15:00

Når den ikke skal bruges som teltvogn, afmonteres teltenheden nemt og den kan bruges som almindelig trailer. Når solen kigger frem og man gerne vil på camping, så monteres teltenheden, og man har igen sit helt perfekte feriehjem på hjul. Combi-Camp Flexi Tent & Trailer har masser af opbevaringsplads, og man kan endda komme til bagagen uden at teltet skal slås op.

Combi-Camp Flexi Tent & Trailer er fyldt med smarte og praktiske detaljer. Men nu er den blevet yderligere forbedret. Combi-Camp har udviklet et nyt køkken til Flexi Tent & Trailer. Køkkenet er i et smart design, der minder mest om en flightcase. Det har god arbejdsplads og er meget funktionelt både på turen og når du er kommet frem til feriestedet. Det er altid klar til brug.

Køkkenet monteres på Combi-Camp Flexi Tent & Trailers trækstang. Og så snart du når frem til dit bestemmelsessted, løftes det nemt af. Det er lavet af letvægts aluminium, har tre gasbrændere og kan udstyres med køleskab/boks, vandhane og ekstra bordplads.

Dette køkken passer kun til Combi-Camp Tent & Trailer. Men de andre Combi-Camp modeller har også smarte køkken løsninger, der nemt kan bruges både på farten og hele ferien.

Køkkenet kan fås hos de danske Combi-Camp forhandlere fra medio marts. Prisen er kr. 11.685,-.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start