Combi-Camp Flexi har vokseværk
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Combi-Camp Flexi har vokseværk

Efter at have været på markedet i mere end tre år, og med flere hundrede solgte enheder, er Combi-Camp FLEXI Comfort blevet opgraderet til sæson 2015. Den fåes nu også i en XL version.
Combi-Camp
11/03-2015 kl. 14:00

Til sæson 2015 kommer Combi-Camp Flexi Comfort XL med 30 % mere plads til bagage. Og der er endda adgang til bagagen, uden at skulle slå teltvognen op. Combi-Camp Flexi Comfort XL har desuden fået et helt nyt chassis, der både ser mere, og er langt mere stabilt end tidligere. Man kunne fristes til at sige, at Flexi Comfort er blevet voksen.

 Alle forbedringerne i 2015 modellerne er med til at højne Combi-Camp Flexi Comforts omfattende liste af standardudstyr. Som f.eks. det praktiske køkken, der enten kan bruges hvor det er, eller flyttes til derhen hvor man måtte ønske det. Også de komfortable senge med lamelbunde, er højt værdsat af campisterne. Og der er selvfølgelig lamelbund både i forældresengen og i sengen til børnene. Teltets mange smarte detajler, der alle er funktionelle gør campingferien mere komfortabel. Og sidst men absolut ikke mindst – Combi-Camp Flexi Comforts udseeende!

Den nye Combi-Camp Flexi Comfort XL fåes for kun kr. 58.495,-. Denne pris inkluderer alt hvad du behøver for en dejlig ferie, såsom et funktionelt køkken, et moderne telt, og omfattende standard udstyr som bremser, reservehjul, støtteben og støddæmpere.

Den nye Combi-Camp Flexi Comfort kan ses hos de danske Combi-Camp forhandlere fra d. 13. Marts, 2015.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start