Citroën DS Wild Rubis - Fransk luksus - nyt koncept
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Citroëns nye konceptbil

DS Wild Rubis
Citroën
15/04-2013 kl. 14:30

Citroën har netop offentliggjort fotos af den nye konceptbil DS Wild Rubis, som har verdenspremiere på den store biludstilling i Shanghai fra den 20. april

Konceptbilen er det nyeste bud inden for DS-linjen, som jo allerede rummer de serieproducerede DS3, DS4 og DS5 samt konceptbilen Numéro 9. DS Wild Rubis viderefører de gener, som er et særkende for DS-linjen, med et unikt og markant design, som er inspirerende og følelsesladet, raffineret forarbejdning af første klasse og en anderledes køreoplevelse. DS Wild Rubis er en forløber for en kommende SUV i DS-linjen.

Konceptbilen er en nyfortolkning af begrebet SUV. Den signalerer både kraft og raffinement og bryder på sin egen perfektionistiske måde med de vante forestillinger om en SUV. Frontens design giver lygterne et fascinerende, indtrængende blik. Under det flotte ydre gemmer sig spændende teknologi, som først afsløres når udstillingen i Shanghai åbner, men allerede nu oplyses det dog, at bilen er en fuld-hybrid plugin.

FRANSK LUKSUS
Konceptbilen er udviklet i Paris, som modens og smykkekunstens centrum for hele verden.

DS Wild Rubis er 4,7 meter lang, 1,95 meter bred og 1,59 meter høj. Akselafstanden er usædvanlig lang med 2,9 meter. Dimensioner som signalerer kraftoverskud og masser af plads, og som giver betragteren lyst til at tage plads i bilen. Sammen med det dynamiske design signalerer de store 21-tommer hjul, som er placeret godt ud i hjørnerne, en bil med ganske særlige køre-egenskaber.

Rebelsk, utæmmet, men også perfektionistisk og sofistikeret. Set i profil understreges bilens linjer af den kromlinje som indrammer taget, hækspoileren og bagenden på bilen.

FASCINERENDE BLIK
DS Wild Rubis forfiner den nye front i DS-linjen, som første gang blev vist på konceptbilen Numéro 9 for godt et år siden, hvor DS-emblemet fremhæves ved en særlig lysvirkning.

NY SIGNATUR
Bagenden på bilen er formgivet, så baglygterne er integreret på en særlig måde i den brede bagklap. Ligesom på fronten fremhæves DS-logoet af et særligt spil med lyset.

DS KONCENTRAT
Formgivningen og forarbejdningen er raffineret og omhyggelig ned til mindste detalje, og konceptbilen DS Wild Rubis løfter på smukkeste vis arven fra den oprindelige DS-model fra 1955. DS Wild Rubis rummer alle de træk, som gør DS-linjen til noget ganske særligt: formgivningen med den særlige kromeffekt på bilens sider, de skulpturelle linjer i karrosseriet, den særlige udformning af for- og baglygter, og hertil de mest udsøgte materialer i en forarbejdning af bedste håndværksmæssige kvalitet.

Bilens flotte linjer fremhæves af den særlige røde lakering, som changerer med lyset og fremhæver karrosseriet skulpturelle former.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start