Fabriksny Citroën C1 for under 1.000 kr. fuld udstyr
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Citroën med det hele for under 1.000 kroner

En fabriksny Citroën C1 med fuld udstyrspakke og total tryghed i 3 år
Citroën
01/06-2013 kl. 09:45

Kan nu fås for mindre end 1000 kroner om måneden.

Danskerne har kastet deres kærlighed på de små, fornuftige mikro- og minibiler, der i 2012 udgjorde hele 60 % af nysalget. Konkurrencen på markedet er knivskarp, og nu melder Citroën sig på banen med et nyt sommertilbud på en af de mest populære minibiler, Citroën C1.

Det er nu muligt at erhverve sig topmodellen Citroën C1 Clim Seduction All Inclusive med en garanti, der er udvidet til 3 år, finansiering, samt en serviceaftale, der dækker al service og vedligeholdelse i 3 år (45.000 km) til en samlet månedlig ydelse på 995 kroner*.

Indbygget tryghed

”Vores erfaring viser, at mange af de kunder, der køber mikrobiler, også er interesserede i ikke at skulle bekymre sig om vedligeholdelse og værkstedsregninger. Derfor giver vi nu mulighed for, at man kan købe en fuldt udstyret minibil med total tryghed i de første 3 år”, siger Peter Larsen, Brand Manager for Citroën Danmark.

FDM har ved flere lejligheder i bladet Motor vurderet Citroëns serviceaftale som en af Danmarks bedst dækkende. Senest i december 2012, hvor serviceaftalen på Citroën C1 ikke blot betegnes som Danmarks billigste men også vurderes at have den bedste dækning i forhold til prisen ved kørselsbehov op til gennemsnitligt 20.000 km om året.

Hurtig levering

Citroën C1 har været en af de mest populære biler i Danmark i flere år og var i 2012 blandt de fem bedst sælgende biler. Det tilskrives ofte den lange udstyrsliste, der giver et komfortniveau, man ellers kun ser i større modeller. Topmodellen Citroën C1 Clim Seduction All Inclusive har bl.a. fem døre, aircondition, radio/CD-afspiller, ESP, 6 airbags, omdrejningstæller, LED-lys, elruder foran, centrallås, højdejusterbart rat og splitbagsæde.

”Vi lægger vægt på, at dette tilbud virkelig er ”all inclusive”. Derfor er det vores topmodel, og vi har inkluderet både metallak, finansiering og leveringsomkostninger. Og nok så vigtigt: vores forhandlere kan levere bilerne meget hurtigt, så man ikke skal vente på at komme ud at køre”, siger Peter Larsen.

Når man har fået udleveret nøglen, er den daglige drift også særdeles økonomisk. Citroën C1 kører 23,3 km/l og koster 290 kr. i halvårlig ejerafgift.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start