2013 Citroën EPOKE Technospace konceptbilen - Geneve
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Citroën går ind i en ny EPOKE

I dag kan Citroën løfte sløret for et nyt afsnit i denne udvikling med de første billeder af konceptbilen Citroën Technospace.
Citroën
11/02-2013 kl. 11:15

Citroën Xsara Picasso, C4 Picasso, Grand C4 Picasso og C3 Picasso er blevet en stor succes og har placeret Citroën som en af de førende producenter af kompakte og mellemstore MPV. Siden 1999 har Citroën solgt i alt ca. 3 millioner biler med denne signatur. I dag kan Citroën løfte sløret for et nyt afsnit i denne udvikling med de første billeder af konceptbilen Citroën Technospace. Den er en forløber for en kommende MPV i mellemstørrelsen, som introduceres på de første markeder i andet halvår af 2013.

Den kommende MPV markerer en ny epoke for Citroën og rummer mange eksempler på Citroëns Créative Technologie :

* Rekordlav udledning af CO2 med blot 98 g/km, takket være konstruktionen med den nye Platform EMP2 (Efficient Modular Platform 2), som gør det muligt at optimere både konstruktion og vægt.

* Spændende former for komfortudstyr, bl.a. en 100 % touch-screen med en 12″ tommer skærm.

* Overraskende proportioner som kombinerer kompakte udvendige mål (længde: 4,43 m / bredde: 1,83 m / højde: 1,61 m), med stor rummelighed og et stort bagagerum (537 liter VDA).

* Stærkt og udtryksfuldt design med dynamiske linjer og teknologiske lygter med 3-D baglygter, der er inspireret af Citroëns seneste konceptbiler.

Konceptbilen CITROËN TECHNOSPACE vises på biludstillingen i Geneve fra den 7. – 17. marts 2013.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start