Citroën DS 6WR - Vild og raffineret premium SUV
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Citroën DS 6WR

Vild og raffineret premium SUV
Citroën
16/04-2014 kl. 19:15

På den store biludstilling i Beijing i slutningen af april måned præsenteres den første SUV i DS-programmet under navnet DS 6WR. Bilen er direkte inspireret af konceptbilen Wild Rubis og er en både kraftfuld og sofistikeret SUV, som viderefører de gener, der er karakteristiske for DS-modellerne i form af et unikt og let genkendeligt design og raffinerede materialer i udsøgt forarbejdning.

Fornylig har man præsenteret DS5 LS på det kinesiske marked, og DS 6WR er et nyt kapitel i den spændende udvikling af DS-mærket i Kina og i resten af verden.

DS 6WR er udviklet i Paris som “hovedstad” for luksus og mode, og bilens formgivning kombinerer på en raffineret måde de kraftfulde linjer i en SUV med DS-modellernes elegante design. De langstrakte linjer er med til at give den nye premium SUV et homogent design, som er både dynamisk og markant.

Den er 4,55 meter lang, 1,86 meter bred og 1,61 meter høj, og akselafstanden er 2,73 meter. Placeringen af de store 19 tommer hjul helt ude i hjørnerne signalerer dynamiske køreegenskaber. DS 6WR er udstyret med Grip Control, som giver et godt greb i underlaget, samtidig med at brændstofforbrug og udledning af CO2 holdes på et fornuftigt niveau. Den vil kunne leveres med to benzinmotorer: e-THP 160 og THP 200, som begge arbejder sammen med et 6-trins automatgear.

Fronten på DS 6WR er udformet som den nye DS-front, der blev introduceret med DS 5LS. Den kaldes “DS Wings”, hvor to vinger i krom danner et bånd mellem kølergitteret og forlygterne.

DS-offensiv i Kina

DS 6WR er et nyt element i DS-mærkets offensiv i Kina. Den er den tredje DS-model, der producerest i Kina, hvor den lokale produktion af DS5 startede i september 2013. Ligesom DS5 og DS 5LS skal DS 6WR produceres på fabrikken i Shenzhen. Den kommer til salg i slutningen af året, og i første omgang i Kina. En fjerde kinesisk produceret DS-model har premiere om nogle måneder.

DS sælges i Kina af et forhandlernet i fuld udvikling. P.t. omfatter det 56 DS Store i de største byer i landet samt en særlig flagship store, DS World, i centrum af Shanghai.
Når man ser på bilsalget generelt, er Kina jo i dag både det største marked i verden og det land, hvor der produceres flest biler. Kina har også den højeste vækstrate i salget af premium-modeller, og derfor er Kina udpeget som første prioritet for udviklingen af mærket DS.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start