Caravelair: Kompakte campingvogne til en god pris
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Caravelair

Kompakte campingvogne til en fornuftig pris
Caravelair
19/10-2015 kl. 17:00

Caravelairs 2016 program, byder på rigtigt mange spændende nyheder. Caravelair er kendt for at levere kvalitets campingvogne med en lav vægt til en fornuftig penge.

Caravelair har nu landsdækkende forhandlernet og disse forhandlere holder åbent hus i weekenden d. 24.-25. oktober, 2015. Her vil det være muligt at få et smugkig på mange af Caravelairs spændende nyheder til sæson 2016. Især den kompakte Caravelair Antares 335 i en speciel kampagneversion, samt Antares Style modellerne tiltrækker opmærksomhed.

Antares 335, Kompakt ydre og et rummeligt indre

Caravelair Antares 335 er en kompakt rejsevogn med soveplads op til tre personer. Med sin egenvægt på 650 kg., med mulighed for opvejning til 1.000 kg. uden merpris, og sin totallængde inkl. træk på 5 m., er dette en campingvogn der kan trækkes af stort set alle biler. Den er nem at manøvre rundt med i indkørslen eller på campingpladsen, og kan komme ind på selv de mindste Italienske campingpladser.

Indretningen er praktisk med alt hvad man behøver for en god ferie. Den har en rummelig siddegruppe der med et snuptag redes op til en kingsize dobbeltseng eller to enkeltsenge, et praktisk køkken og et funktionelt badeværelse. Antares 335 har noget som meget får kompakte campingvogne har, og det er albuerum. På trods af størrelsen er der god plads til at bevæge sig rundt.

Til sæson 2016 har Antares modellerne fået ny front med mere sporty look.  Der er kommet ny trædecor “ecru” og chokolade farvet kontraster. Udstyrsmæssigt er der hvad man har behov for. Den kommer som standard med hjulkapsler, forteltlampe 230V, dobbelte vinduer (oplukkelige), ABS gaskasse, polyesterforstærket tag, TRUMA 3004, forberedt for varmt vand, forberedt til TV, køleskab 85L, brusebund og meget mere. Hvis man ønsker det, er det muligt at tilkøbe forskellige pakker.

Caravelair Antares 335 kommer hjem til Danmark som kampagnevogn og er monteret med yderligere ekstraudstyr.

Prisen for Caravelair Antares 335 er kun: 89.950,-.

Caravelair Antares Style 400: Den perfekte balance mellem vægt, udstyr, pris

Antares Style 400 er ligeledes også en kompakt rejsevogn. Med en egenvægt på kun 809 kg., totalvægt på 1.000 kg., er det en campingvogn der er perfekt til rejsebrug. Mod merpris, er det muligt at bestille campingvognen med en anden aksel, således at totalvægten kommer op på 1.230 kg,

Med sin praktiske indretning med stor tværstillet dobbeltseng med komfortmadras, siddegruppen i siden over for de rummelige skabe samt køkken og baderum i bagenden, har den alt hvad man behøver for en behagelig ferie. Det er også praktisk at man ikke behøver at rede op til natten – sengen er klar og sovekomforten i top med komfort madrassen.

Antares Style har det samme udstyr som Antares, men her er der bare endnu mere udstyr monteret som standard fra fabrikken. Det moderne indvendige design med de lyse tofarvede trædecor fronter og de flot afstemte farver på tekstilerne og hynderne giver et flot look. Hynder og polster de samme som i Allegra serien. Der er også praktiske LED spots ved siddegruppen.

Det udvendige design er ligeledes moderne med glasfiber tag og sider. Når tag og sider er i glasfiber, behøver man ikke bekymre sig om haglskader. Af andet udstyr der er som standard kan bl.a. nævnes, serviceklap, støddæmpere, varmt vand og gulvvarme. I 2016 modellerne er der desuden monteret en gasfjeder under sengen, som gør det let at løfte madras og sengebund op, når man skal have adgang til magasinet.

Prisen for Antares Style 400 er kun kr. 109,950,-

Besøg din lokale Caravelairforhandler til Åbent Hus i weekenden d. 24. – 25. oktober og smugkig på flere af Caravelairs nyheder. De ovennævnte campingvogne vil være at se hos de fleste forhandlere.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start