Caravelair stormer frem i hele landet - Campingvogne
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Caravelair stormer frem i hele landet

Campingagenten, der er agent for Caravelair campingvogne i Danmark har en rigtig glædelig nyhed
Caravelair
02/03-2015 kl. 15:46

Der er nemlig kommet hele tre nye forhandlere til. SK Caravan på Fyn, PJ Caravan på Sjælland og Ikast Camping & Fritid i Midtjylland.

Peter Outzen fra Campingagenten fortæller, Vi har længe søgt efter at udvide vores forhandlernetværk med de helt rigtige forhandlere, og det er nu lykkedes. De tre nye forhandlere står for nogle kvaliteter der matcher Caravelairs produktlinje rigtigt godt. 

Caravelair har et bredt sortiment af campingvogne i alle størrelser og prisklasser. Og selvom du vælger den største luksusmodellen er både pris og vægt holdt nede. 

Noget for enhver smag 

Hvis man gerne vil rejse let og ikke ønsker en tung campingvogn på krogen, kan man kigge på Caravelair Antares 335. En kompakt campingvogn der er utroligt praktisk indrettet med en stor siddegruppe der kan omdannes til en stor dobbeltseng hvor man samtidigt kan bibeholde en siddegruppe for enden af sengen. Dette med en egenvægt på kun 665 kg., fortæller Peter Outzen og fortsætter: I den anden ende af skalaen har vi Venicia Premium der er vores topklasse campingvogne. Her er lækre materialer, 100 % polyester tag og sider og et flot klassisk design. 

Årets scoop 

Peter Outzen fortæller videre, Især Caravelair Antares Style 455 Limited Edition er værd at bemærke i år. I Antares Style 455 får man rigtigt meget campingvogne for sine penge. Den er nærmest en kloning imellem en Antares og en Allegra. 

Den har alle Antares basiskvaliteter som kompakthed og lav vægt, men samtidigt Allegraens luksuselementer som LED lys over det hele, polyester tag og sider, slingrekobling, støddæmpere og meget mere. Som standard er der et 85 l. køleskab, men hvis man ønsker det, kan man tilkøbe det smarte XL-Freeze der er Caravelairs smarte kompressor skuffekøleskab. 

Samtidigt er både pris og vægt holdt nede. Da egenvægten er på kun 993 kg, kan den trækkes af rigtigt mange biler. Prisen er også holdt helt nede. For en komplet Antares Style 455 Limited Edition betaler du kun 129.900 Dkr. 

En af Sjællands mest erfarne kræfter 

Den nye Sjællandske forhandler er PJ Caravan i Roskilde. PJ Caravan har mere end 45 års erfaring med salg af campingvogne. Deres sælgere er engageret og bærer på en masse erfaring de kan øse ud af. PJ Caravans store lokaler gør, at man hele året kan se en masse campingvogne udstillet indendørs. Deres værksted er moderne og deres mekanikere har en ekspertise de har opnået både igennem erfaring, men også igennem videreuddannelse og kurser. 

Centralt beliggende forretning med kunder fra hele landet 

SK Caravan i Blommenslyst (Odense V.) er ligeledes en forretning der bærer på mange års erfaring i campingbranchen. I dag er det sønnen Lars der er direktør, men i mange år var det Lars far Aage, der stod ved roret. SK Caravan yder deres kunder en top service i den veludstyrede forretning. Personalet har masser af erfaring og er altid smilende og glade. For værkstedet er ingen opgave for stor eller for lille. De kan montere alt i ekstraudstyr og klare stort set alle former for reparationer. 

Erfarne campister vælger Caravelair 

Hos Ikast Camping & Fritid er det ligeledes erfarne kræfter der driver forretningen. Preben Hedegaard og hans frue Anette er selv aktive campister og kan til hver en tid øse ud af deres mangeårig erfaring som campister – året rundt. Anette og Preben nyder nemlig campinglivets glæder både sommer og vinter. Forretningen i Ikast har en stor indendørs udstilling af både vogne og udstyr, samt en udendørs udstilling af både nye og brugte campingvogne. Deres værksted klarer alle typer opgaver og er gerne behjælpelige med gode råd. 


Peter Outzen fortæller, at finde de rigtige forhandlere er aldrig helt nemt, men med valget af disse tre forhandlere, føler vi, at vi har ramt helt rigtigt. De er dygtige, har erfaring og brænder for at sælge verdens bedste ferieform – nemlig camping. 

Med de tre nye, samt de eksisterende forhandlere kunne Caravelair ikke være i bedre hænder, slutter Peter Outzen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start