Caravelair: Lav vægt til fornuftige priser
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Caravelair: Lav vægt til fornuftige priser

Caravelairs 2017 program, byder på rigtigt mange spændende nyheder. Caravelair er kendt for at levere kvalitets campingvogne med en lav vægt til en fornuftig pris. Samtidigt kan rigtigt mange modeller vejes op, så de får en høj lasteevne.
Tommy Rønn
14/10-2016 kl. 12:15

Caravelair har nu landsdækkende forhandlernet og disse forhandlere holder åbent hus i weekenden d. 24.-25. oktober, 2016. Her vil det være muligt at få et smugkig på mange af Caravelairs spændende nyheder til sæson 2017, da rigtigt mange vogne finder vej ud til forhandlerne i disse dage.

Otte spændende DK Edition modeller

Caravelair er blevet populær i Danmark, faktisk det ottende mest solgte mærke. Det er de bl.a. blevet fordi de hele tiden lytter til hvad efterspørgslen er. Den danske agent, Campingagenten, lytter meget til sine forhandlere og sørger, i det omfang der er muligt, for at bestille de modeller hjem i de udstyrsvarianter forhandlerne mener kan sælges. Bl.a. på grund af dette gode samarbejde, kommer der til sæson 2017 otte specielle modeller hjem til Danmark.

De otte modeller er fra tre forskellige serier. Der er en enkelt Antarés, fem Antarés Style samt to Allegra modeller. Fælles for alle otte modeller er, at de er udstyret med meget mere udstyr end de ville være i standard versionerne. Udstyret variere alt efter model, men der kan nævnes sådan noget som gulvvarme, XL kompressor køleskab, højere lasteevne ved opvejning, GRP polyester sider og tag og meget mere.

Caravelair udmærker sig på en række områder

Der er meget fokus på vægt og lasteevne i øjeblikket og Caravelair er rigtigt gode til at producere campingvogne der holder en lav vægt. Det betyder også at de kan trækkes af de fleste biler. Mange af Caravelairs campingvogne, har en egenvægt på under 1.000 kg.. Samtidigt giver de mulighed for at få flere af deres modeller vejet op til en højere vægt, hvis man har mulighed for at trække dette med ens bil. Dette giver en meget stor frivægt til bagage og udstyr som mover, aircondition m.m..

Konkurrencedygtige priser

Med priser på DK Edition modellerne der starter på kr. 95.900,- for den billigste og slutter på kr. 159.900,- for dyreste, må man sige at Caravelair formår at holde prisen nede. Og når man så kigger på det udstyr man får med, er der meget få andre mærker der kan følge med. Samtidigt får man som sagt polyester tag og sider, hvilket meget få mærker har som standard.

Besøg din lokale Caravelairforhandler til Åbent Hus i weekenden d. 29. – 30. oktober og smugkig på flere af Caravelairs nyheder.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start