Camping: Foråret er her - campister kan holde varmen
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Campister trodser vejret for at campere

Vinteren har haft et godt tag i Danmark i år, men dette er ingen hæmsko for de danske campister
Camping Branchen
04/04-2013 kl. 12:56

Mange hægter vognen på krogen og kører ud for at nyde det flotte vejr, og opleve hyggen ved camping.

Der er få undskyldninger for at undgå at tage på camping når det ikke er højsæson, og kulde er i hvert fald ikke en af dem. Der findes gode varmeovne der kan varme et fortelt op på ingen tid, og alle nye campingvogne har rigtig gode varmesystemer.

Så hvad er undskyldningen for ikke at følge tidens tendenser og nyde alle de gode aspekter af campinglivet? Man kan stadigt nå at komme ud og nyde alle forårets små-ferier i sin campingvogn, før sommeren træder endeligt ind.

Hvis man er mest til sol og sommer, så nærmer højsæsonen sig med hastige skridt. Dette betyder at man allerede nu skal begynde at overveje om man skal ud og finde sin drømmevogn inden sommeren. Vil man til Italien, Frankrig, Tyskland eller Østrig på en sydlig og varm Europa tur?

Eller lokker nordens bjerge og skønne natur mere? Man kan helt selv bestemme hvor turen går hen med en campingvogn, og denne frihed er blot en lille del af charmen ved at campere. En anden fordel er fleksibiliteten og muligheden for at rejse hvorhen man vil, hvornår man vil.

Der findes et utal af campingvogne, så man er garanteret at finde en vogn der passer ens behov. Campingvogne fås i dag i alle størrelser og indretninger. Derudover kan der tilkøbes diverse udvidelsesløsninger til forteltet bl.a. i form af annekser, der kan bruges som ekstra soveplads, opbevaring osv. Ønsker man at rejse let, er der mange forskellige markise systemer der kun tager få minutter at sætte op. Kun fantasien sætter grænser for dit campingliv.

Uanset om man er førstegangskøber eller skal have skiftet den gamle vogn ud, så fortjener alle god kvalitet og gode oplevelser med en ny drømmevogn.

Hvis du venter for længe med at lede efter vognen, kan der ske det at vognen ikke er på lager hos den lokale forhandler. Så er det nu du skal skynde dig ud, kontakte din forhandler og finde din vogn før andre gør det. Så kan du også nå at nyde foråret, inden sommeren træder ind.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start