Campingvogne nedsat med 1.3 millioner kroner - Hedensted Caravan
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Campingvogne nedsat med 1.3 millioner kroner

Hedensted Caravan rydder op og sælger ud
Hedensted Caravan
30/10-2013 kl. 12:45

Da Hedensted Caravan skal have gjort plads til deres nye naboer jem & fix, skal der ryddes op og sælges ud. I den forbindelse er 70 campingvogne nedsat med det svimlende beløb af tilsammen 1,3 millioner kroner.

Hedensted by kan i foråret 2014 byde velkommen til en af landets stærkeste kædebutikker. Byens detailhandel styrkes markant med etableringen af en ny jem & fix butik på adressen Vejlevej 40, hvor Hedensted Caravan har drevet handel med campingvogne, telte og alt indenfor udstyr til friluftslivet i mange år.

”Vi har, trods en branchenedgang på ca. 75 %, klaret de senere år med sorte tal på bundlinjen. Med en kommende nabo som jem & fix, med et årligt kundeflow på op imod 125.000, vil det naturligvis  smitte positivt af på os,” fortæller en tilfreds Per Simonsen, ejer af Hedensted Caravan. Per fortsætter, ”I et tæt og konstruktivt samarbejde med projekt- og ejendomsudviklingsfirmaet WENBOVEJ A/S fik vi i sidste måned projektet principgodkendt af Hedensted Kommune og har igangsat ansøgningen om den endelige byggetilladelse ”.

“Men beslutningen har også en konsekvens, fortsætter Per Simonsen. Nu skal vi lige pludselig af med 70 campingvogne så hurtigt som overhovedet muligt. Derfor er vi nødsaget til, at give nogle store rabatter på disse vogne. Byggeriet starter ca. d. 1. december i år og derfor skal pladsen altså være ryddet for campingvogne på det tidspunkt.”

Store besparelser

På nye vogne er der faktisk mellem 47.895 og 78.595 kr. at spare, og på brugte vogne helt op til knapt 30.000,- kr. at spare. Så hvis man overvejer at købe campingvogn, ny eller brugt, så er det nu man skal slå til. Det bliver ikke billigere.

Per fortsætter “At vi sælger jord fra, har ingen betydning for vores forretning. Den fortsætter som hidtil, med det gode velkendte udvalg og vores kompetente værksted. Vi får bare ryddet lidt op i vores lager af vogne. Vi er stadigvæk forhandlere af nye vogne fra Adria og Knaus, samt selvfølgelig fortelte fra Isabella. Vores udvalg af udstyr er bredt og vi forhandler de mest populære mærker. Hedensted Caravan har eksisteret siden 1987 og det bliver vi ved med mange år endnu.”

Dørene er åbne

“Nu glæder vi os bare til at få nye naboer, selvom det næste halve års tid nok kommer til at være lidt kaotisk med byggerod som nabo. Jem & Fix skulle gerne åbne i løbet af foråret 2014, så der skulle alt gerne være normaliseret.” Fortæller Per og afslutter smilende.

Hele vinteren holder vi selvfølgelig også åbent som vi plejer, og der vil være en masse spændende nyheder at kigge på. Så uanset om du mangler noget udstyr, en ny campingvogn, eller bare vil ose lidt, er vores døre åbne og der er selvfølgelig kaffe på kanden”.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start