Finanskrisen er definitivt afblæst i campingbranchen
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Campingsalget kører med turbofart

Finanskrisen er nu definitivt afblæst i campingbranchen
123camp.dk
25/03-2016 kl. 12:00

Der bliver solgt brugte campingvogne og autocampere som aldrig før i Danmark. Dette kan aflæses på salgstal fra Danmarks store markedsplads for campingvogne og autocampere, 123camp.dk.

Campingsalget har været langt nede, med meget små salgstal på brugte campingvogne og autocampere efter finanskrisen i 2007/2008. Når en krise kradser skæres luksusprodukterne først fra, og i denne kategori er campingvogne og autocampere hjemhørende. Derfor ramte finanskrisen campingsalget ekstra hårdt.

Nu er salget af brugte campingvogne og autocampere bedre end de gode år lige inden finanskrisens indtog. Det betyder nyere brugte campingvogne og autocampere igen er i høj kurs, og gode salgsvarer der kan sælges på kort tid. Både af private og professionelle.

Fortsætter denne tendens bliver brugte campingvogne og autocampere en regulær mangelvare, udtaler 123camp.dk. Godt for sælgerne, men skidt for køberne. Man kan sige campingmarkedet bliver sælgers marked. P.t. sælger vi langt flere brugte campingvogne og autocampere på 123camp.dk end der bliver oprettet, og markedspladsen næsten skriger efter nyere brugte campere og vogne, fortsætter Jes Simonsen fra 123camp.dk

Den samme tendens ses også på andre tilsvarende luksusmarkeder, som f.eks. ved motorcykel og bådsalget.

Er man indehaver af luksus og hobbyprodukter i den dyrere kategori, er dette altså tiden hvor disse produkter repræsenterer en stor værdi, og er let omsættelige.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start