Campingsæsonen står for døren - Tid til trækkrog
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Campingsæsonen står for døren

Tid til anhængertræk. Hvis man planlægger at tage vognen med ud på landevejene, er det ved at være tid til at få monteret sin trækkrog.
Autobutler Presse
20/03-2014 kl. 11:45

Det er dog ikke kun campister, der efterspørger anhængertræk på denne årstid. Også husejere der skal have kørt haveaffald på genbrugsstationen, eller bilister der skal have cyklen med på ferien, har brug for trækkrog på bilen.

”Vores tal viser, at det er her op til sommeren, at efterspørgslen for at få monteret trækkrog på bilen topper. I andet kvartal monterer vores tilknyttede værksteder 33,9 procent flere trækkroge end resten af året. Det betyder, at man ikke skal vente til sidste øjeblik med at bestille tid hos mekanikeren”, siger pressechef hos Autobutler, Alexander Elverlund. 

Hvis man opretter sin værkstedsopgave på en online-portal, kan man i mange tilfælde springe køen over, da man får flere forskellige tilbud at gå ud fra. Så kan man vælge værkstedet, hvor man kan komme hurtigst til, værkstedet der ligger tættest på, har de bedste kundebedømmelser eller det værksted der har den bedste pris.

Selvom bilejere i dag tænker langt mere på tillid og kvalitet end på pris, så viste en beregning foretaget af værkstedsportalen autobutler.dk i sidste campingsæson, at der i gennemsnit kunne spares 23 % på at sende montering af anhængertræk i udbud og på visse bilmodeller var der mere end 3.000 kr. at hente i besparelse mellem det dyreste og det billigste tilbud.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start