Campingsæsonen er ikke slut - Danmark er et dejligt
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Campingsæsonen er slet slet ikke slut endnu

Danmark er et dejligt land også i efteråret og vintermåneder
Camping Branchen
20/08-2013 kl. 17:15

Sommersæsonen er ved at på hæld – og for nogle campister slutter sæsonen. Men flere og flere campister har heldigvis fået øjnene op for, at Danmark er et dejligt land også i efteråret og vintermåneder. Landets skiftende sæsoner byder på pragtfulde naturoplevelser, og på samme tid kan hyggelige familieweekender gøres til en fornuftig pris.

I stedet for at sætte campingvognen i hi, vælger mange campister at udnytte investeringen udover sommermånederne.(Foto er udlånt af Campingrådet).”Det er dejligt at stadigt flere og flere bruger deres vogn om efteråret og hele året rundt. Når man har investeret i en campingvogn, er det ærgerligt at sætte den i hi hele efteråret og vinteren, når vi ved, at både september og oktober kan være endog særdeles gode campingmåneder”, siger formanden for Camping Branchen, Lisbeth Rasmussen.

Hun peger på, at campingpladserne konstant investerer i nye faciliteter, der kan benyttes, når solen står lavere på himlen. Det gælder for eksempel super flotte wellnessområder, indendørs svømmelande, aktivitetsrum og eksklusive sanitære faciliteter, så mange campingpladser tilbyder det samme som et fire stjernet hotel.

”Og hvis man vil have optimalt udbytte ud af sin campingvogn hele efteråret kan man vælge at sætte sin vogn på en fast plads. Dette er typisk noget billigere end en forårsplads, så hvorfor ikke benytte lejligheden og finde sig en god campingplads, som familien kan besøge i weekenderne. Der er ingen tvivl om, at især ungerne vil nyde fælles oplevelser i naturskønne omgivelser sammen med far og mor”, fortsætter Lisbeth Rasmussen, der som formand for forhandlerbranchen imødeser en travl periode for sine medlemmer.

”For os er sæsonen slet ikke slut endnu. Mange campister finder i løbet af foråret og sommeren ud af, at behovet har ændret sig og det vist er på tide at skifte til en anden model og indretning. Andre har lejet eller lånt en vogn, og andre igen har måske været på telttur og fundet ud af, at camping er sagen. De vil netop i efteråret kunne gøre et godt køb, da vi nu skal sælge ud af året demo- og udstillingsmodeller, så der kan være en god skilling at spare”.

”Mange har også skiftet ud i løbet af sommerferien, så der er et stort udvalg af velholdte brugte vogne at vælge imellem rundt om hos forhandlerne til en fornuftig pris. Så når det gælder brugtvognshandel, er efteråret også en god periode for kunderne, både for ”nye” og ”gamle” campister”.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start